PZL 53/70
Odpowiedz do tematu

:
Mówiąc pompatycznie, ale zgodnie z prawdą: zdjęcia są równie znakomite, jak zegarek, a zegarek równie znakomity, jak akcja, która doprowadziła do jego powstania.

(a ja akurat w nieprawdopodobny sposób tę akcję prześlepiłem! :oops: czegoś biedny? - boś...)

:
Nie jesteś jedyny :-/ Ja też przegapiłem :roll:

Szczerze mówiąc nawet bardziej od samego zegarka (który jest super!) podoba mi się cała ta oprawa... pudełko, sianko, papiery, czerwone przeszycie paska, piękny dekiel i klamerka....

eh....

ps. ile trzeba było zapłacić za PZLkę?

Segoy
:
Komplet części kosztował około 400 zł, do tego doszedł koszt zakupu bazy, bo niestety nie było żadnych szans na zrobienie tak małej liczby kopert :-(

:
Segoy napisał/a:

eh....

Koledzy, którzy się załapali, mogą teraz powiedzieć nam, jak kiedyś powiedział pewien Wybitny Lewicowy Polityk: Chwała nam i naszym kolegom! (a resztę - poniekąd nas dotyczącą - sobie sam dopowiedz! :???: :oops: :razz: )

...nie uzywaj kolorów czerwonopodobnych, bo zacząłem szukać kto Ci coś wymoderował i dlaczego :twisted:

Ostatnio zmieniony przez Maxio 2011-06-17, 13:45, w całości zmieniany 1 raz
:
Segoy napisał/a:

Szczerze mówiąc nawet bardziej od samego zegarka (który jest super!) podoba mi się cała ta oprawa... pudełko, sianko, papiery, czerwone przeszycie paska, piękny dekiel i klamerka....

No właśnie przed chwilą siedzielismy całą rodzina i krok po kroku odpakowywaliśmy PZL. Wszyscy są pod wrażeniem, a ja jeszcze nigdy nie cieszyłem się tak z zegarka. :)

:
Dla takich chwil warto żyć :-)

:
Tomirek fajne foty bo i zegar zacny.

:
...bardzo fajne zdjęcia, super się prezentuje Nasz zegarek

:
Piękny zegarek i piękne foty. Cudo!

Ну, погоди! :wkurzony:
:
Genialna klamerka...

Odpowiedz do tematu