Mówiąc pompatycznie, ale zgodnie z prawdą: zdjęcia są równie znakomite, jak zegarek, a zegarek równie znakomity, jak akcja, która doprowadziła do jego powstania.
(a ja akurat w nieprawdopodobny sposób tę akcję prześlepiłem! czegoś biedny? - boś...)
Odpowiedz do tematu
:
:
Nie jesteś jedyny :-/ Ja też przegapiłem
Szczerze mówiąc nawet bardziej od samego zegarka (który jest super!) podoba mi się cała ta oprawa... pudełko, sianko, papiery, czerwone przeszycie paska, piękny dekiel i klamerka....
eh....
ps. ile trzeba było zapłacić za PZLkę?
Szczerze mówiąc nawet bardziej od samego zegarka (który jest super!) podoba mi się cała ta oprawa... pudełko, sianko, papiery, czerwone przeszycie paska, piękny dekiel i klamerka....
eh....
ps. ile trzeba było zapłacić za PZLkę?
Segoy
:
Komplet części kosztował około 400 zł, do tego doszedł koszt zakupu bazy, bo niestety nie było żadnych szans na zrobienie tak małej liczby kopert
:
Koledzy, którzy się załapali, mogą teraz powiedzieć nam, jak kiedyś powiedział pewien Wybitny Lewicowy Polityk: Chwała nam i naszym kolegom! (a resztę - poniekąd nas dotyczącą - sobie sam dopowiedz! )
...nie uzywaj kolorów czerwonopodobnych, bo zacząłem szukać kto Ci coś wymoderował i dlaczego
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2011-06-17, 13:45, w całości zmieniany 1 raz
Segoy napisał/a: |
eh.... |
Koledzy, którzy się załapali, mogą teraz powiedzieć nam, jak kiedyś powiedział pewien Wybitny Lewicowy Polityk: Chwała nam i naszym kolegom! (a resztę - poniekąd nas dotyczącą - sobie sam dopowiedz! )
...nie uzywaj kolorów czerwonopodobnych, bo zacząłem szukać kto Ci coś wymoderował i dlaczego
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2011-06-17, 13:45, w całości zmieniany 1 raz
:
No właśnie przed chwilą siedzielismy całą rodzina i krok po kroku odpakowywaliśmy PZL. Wszyscy są pod wrażeniem, a ja jeszcze nigdy nie cieszyłem się tak z zegarka.
Segoy napisał/a: |
Szczerze mówiąc nawet bardziej od samego zegarka (który jest super!) podoba mi się cała ta oprawa... pudełko, sianko, papiery, czerwone przeszycie paska, piękny dekiel i klamerka.... |
No właśnie przed chwilą siedzielismy całą rodzina i krok po kroku odpakowywaliśmy PZL. Wszyscy są pod wrażeniem, a ja jeszcze nigdy nie cieszyłem się tak z zegarka.
:
Tomirek fajne foty bo i zegar zacny.
:
...bardzo fajne zdjęcia, super się prezentuje Nasz zegarek
:
Piękny zegarek i piękne foty. Cudo!
Ну, погоди!
:
Odpowiedz do tematu
Genialna klamerka...