Odpowiedz do tematu
:
Nie podoba Ci się, nie zabierasz głosu, to bardzo proste. No chyba, że musisz coś napisać... Więc specjalnie dla Ciebie udzielam odpowiedzi : Nie, nie ma takiej opcji
:
Jak dlamnie to czarny.
:
Carlito, sorry, że Ci to przypomnę, ale to nie to forum, że można zabraniać wypowiedzi. Tu KAŻDY może wyrazić swoje zdanie o KAŻDYM zegarku.
A moje zdanie jest takie, że te IWC to dziadkowe zegarki. Takie na kryzys wieku starczego.
carlito napisał/a: |
Nie podoba Ci się, nie zabierasz głosu, to bardzo proste. No chyba, że musisz coś napisać... Więc specjalnie dla Ciebie udzielam odpowiedzi : Nie, nie ma takiej opcji |
Carlito, sorry, że Ci to przypomnę, ale to nie to forum, że można zabraniać wypowiedzi. Tu KAŻDY może wyrazić swoje zdanie o KAŻDYM zegarku.
A moje zdanie jest takie, że te IWC to dziadkowe zegarki. Takie na kryzys wieku starczego.
:
W zasadzie, to już podjąłem decyzje - niebieski. Teraz jeszcze jedna ankieta, dużo bardziej skomplikowana
Wszystkim uprzejmie dziękuję za wszelką pomoc.
Wszystkim uprzejmie dziękuję za wszelką pomoc.
:
No co za melepeta
I ona jest jedyna słuszna, ta koncepcja ..
Blaz napisał/a: |
A moje zdanie jest takie, że te IWC to dziadkowe zegarki. Takie na kryzys wieku starczego. |
No co za melepeta
carlito napisał/a: |
W zasadzie, to już podjąłem decyzje - niebieski. |
I ona jest jedyna słuszna, ta koncepcja ..
:
Jak nie, jak tak.
:
Dziś sam jestem dziadkiem. Cóż więc mogę podarować wnukowi jeśli nie IWC Original?
Tomek napisał/a: | ||
No co za melepeta |
Dziś sam jestem dziadkiem. Cóż więc mogę podarować wnukowi jeśli nie IWC Original?
:
Może Glashütte Original?
Może Glashütte Original?
:
Wnukowi można dać wyglądające jak Swatch Damasko , nawet produkowane w rozmiarze "junior"
Blaz napisał/a: |
Dziś sam jestem dziadkiem. Cóż więc mogę podarować wnukowi jeśli nie IWC Original? |
Wnukowi można dać wyglądające jak Swatch Damasko , nawet produkowane w rozmiarze "junior"
:
Takie trans-techno? Pasowałoby.
:
Ale się dowcip niektórym wyostrzył
:
Carlito słuszna decyzja, że niebieski.
:
Odpowiedz do tematu
Bym wzial oba, przelozyl sekunde z niebieskiego do czarnego i niebieskiego oddal po 2 godzinach od zakupu
s
s