Blue Mako
Odpowiedz do tematu

Degustatorr Noir
[Usunięty]
:
Rzeczywiście bezel to chyba najsłabszy punkt tego zegarka...Nie ma jednak moim zdaniem tragedii.

Blaz
[Usunięty]
:
Gdy chwyciłem to Mako dla Buczo i chciałem przekręcić bezel, to się przestraszyłem, że się popsuł. Imo niestety najgorszy bezel jaki przekręcałem w życiu. :???: :wink:

:
Niestety, ale tak jest. Jedyny minus tego zegarka. Dlatego bardzo rzadko się nim bawię. Mam go przeszło tydzień, a bezel przekręciłem może 2 razy :) Szczególnie ciężko jest na samym końcu, ostatnie 5 kliknięć....

Mimo wszystko nie zrażajcie się. Zegarek i tak jest fajny :)

:
Blaz napisał/a:
Gdy chwyciłem to Mako dla Buczo i chciałem przekręcić bezel, to się przestraszyłem, że się popsuł. Imo niestety najgorszy bezel jaki przekręcałem w życiu. :???: :wink:

Znaczy dostarcza gorących wrażeń. :lol:

:
Maro66 napisał/a:
Znaczy dostarcza gorących wrażeń. :lol:

I zwiększa tężyznę fizyczną :)

Degustatorr Noir
[Usunięty]
:
Blaz napisał/a:

Oj tam, nie ma tragedii...Trzeba się dobrze zaprzeć nogami, solidnie zamocować zegarek w jakimś uchwycie(może być imadełko), złapać obydwiema ręcami i pójdzie... :mrgreen:

Blaz
[Usunięty]
:
Taaa, szczególnie gorących wrażeń jeśli zegarek kupiłem nie dla siebie, a dla kolegi. :twisted: :mrgreen:

:
Skadś go znam! ;)
Fajne zdjęcia.

zastanawiuam się czy do moje jakąs fajną gume walnąć :)

:
Fotka bez wartości estetycznej, obrazowo ukazująca drugie obok bezela niedociągnięcie producenta - ubogi dekiel. Więcej wad jak na razie nie jestem w stanie wskazać.

Pozwolę sobie jeszcze wtrącić, że zegarek jak na razie jest bardzo dokładny :)

Degustatorr Noir
[Usunięty]
:
Buczo napisał/a:
Więcej wad jak na razie nie jestem w stanie wskazać.

W niektórych egzemplarzach maskownice są nie do końca dobrze spasowane z uszami, przez co po pewnym czasie pojawiają się szczeliny i nie fajne dźwięki. Mozna jednak wtedy wrzucić zegarek na pach i problem znika, choć ja akurat jestem fanem bransolet.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum