Odpowiedz do tematu
:
Rzeczywiście bezel to chyba najsłabszy punkt tego zegarka...Nie ma jednak moim zdaniem tragedii.
:
Gdy chwyciłem to Mako dla Buczo i chciałem przekręcić bezel, to się przestraszyłem, że się popsuł. Imo niestety najgorszy bezel jaki przekręcałem w życiu.
:
Niestety, ale tak jest. Jedyny minus tego zegarka. Dlatego bardzo rzadko się nim bawię. Mam go przeszło tydzień, a bezel przekręciłem może 2 razy Szczególnie ciężko jest na samym końcu, ostatnie 5 kliknięć....
Mimo wszystko nie zrażajcie się. Zegarek i tak jest fajny
Mimo wszystko nie zrażajcie się. Zegarek i tak jest fajny
:
Znaczy dostarcza gorących wrażeń.
Blaz napisał/a: |
Gdy chwyciłem to Mako dla Buczo i chciałem przekręcić bezel, to się przestraszyłem, że się popsuł. Imo niestety najgorszy bezel jaki przekręcałem w życiu. |
Znaczy dostarcza gorących wrażeń.
:
I zwiększa tężyznę fizyczną
Maro66 napisał/a: |
Znaczy dostarcza gorących wrażeń. |
I zwiększa tężyznę fizyczną
:
Oj tam, nie ma tragedii...Trzeba się dobrze zaprzeć nogami, solidnie zamocować zegarek w jakimś uchwycie(może być imadełko), złapać obydwiema ręcami i pójdzie...
Blaz napisał/a: |
Gdy chwyciłem to Mako dla Buczo i chciałem przekręcić bezel, to się przestraszyłem, że się popsuł. Imo niestety najgorszy bezel jaki przekręcałem w życiu. |
Oj tam, nie ma tragedii...Trzeba się dobrze zaprzeć nogami, solidnie zamocować zegarek w jakimś uchwycie(może być imadełko), złapać obydwiema ręcami i pójdzie...
:
Taaa, szczególnie gorących wrażeń jeśli zegarek kupiłem nie dla siebie, a dla kolegi.
:
Skadś go znam!
Fajne zdjęcia.
zastanawiuam się czy do moje jakąs fajną gume walnąć
Fajne zdjęcia.
zastanawiuam się czy do moje jakąs fajną gume walnąć
:
Fotka bez wartości estetycznej, obrazowo ukazująca drugie obok bezela niedociągnięcie producenta - ubogi dekiel. Więcej wad jak na razie nie jestem w stanie wskazać.
Pozwolę sobie jeszcze wtrącić, że zegarek jak na razie jest bardzo dokładny
Pozwolę sobie jeszcze wtrącić, że zegarek jak na razie jest bardzo dokładny
:
W niektórych egzemplarzach maskownice są nie do końca dobrze spasowane z uszami, przez co po pewnym czasie pojawiają się szczeliny i nie fajne dźwięki. Mozna jednak wtedy wrzucić zegarek na pach i problem znika, choć ja akurat jestem fanem bransolet.
Odpowiedz do tematu
Buczo napisał/a: |
Więcej wad jak na razie nie jestem w stanie wskazać. |
W niektórych egzemplarzach maskownice są nie do końca dobrze spasowane z uszami, przez co po pewnym czasie pojawiają się szczeliny i nie fajne dźwięki. Mozna jednak wtedy wrzucić zegarek na pach i problem znika, choć ja akurat jestem fanem bransolet.