Przed Wami absolutny TOP Certiny, zegarek który został przeze mnie zakupiony zupełnie spontanicznie - zauroczył mnie. Ktoś by powiedział, Certina za takie pieniądze? Trzeba być chorym.
No to jestem
Uwielbiam ten zegarek :
Uploaded with ImageShack.us
Odpowiedz do tematu
: DS PODIUM VALGRANGES
:
Fajna ta cytrynka, a zdjęcie nr 2 super.
:
Certina jest niedoceniana. Miałem kiedyś podobny model DS Prince. Ciężko o lepiej wykonane chrono. Gratuluję!
Wojtek
Wojtek
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
:
bardzo przyjemny zegarek na bardzo ładnych zdjęciach
:
Ładne chrono, gratki Carlito.
:
A tek se. Np bo jest to topowy zegarek tego producenta
Rudolf napisał/a: |
Dobra ok , a czemu królowa ? |
A tek se. Np bo jest to topowy zegarek tego producenta
:
Kompletnie bez znaczenia. Dla kogo ją kupiłeś - dla siebie, bo ci się spodobała, czy dla "dzidków" co ciułają rok na zegarek za 3 tysie, i jak już uciułają, to każdy z kilometra ma widzieć że kupił kłalitę straszną, żeby kredyt mniej bolał ?
Całkiem fajny zegarek. Drugi co mi się jako-tako podoba Orienta mi przypomina - to na plus.
Jak działa walżu?
carlito napisał/a: |
Certina za takie pieniądze? |
Kompletnie bez znaczenia. Dla kogo ją kupiłeś - dla siebie, bo ci się spodobała, czy dla "dzidków" co ciułają rok na zegarek za 3 tysie, i jak już uciułają, to każdy z kilometra ma widzieć że kupił kłalitę straszną, żeby kredyt mniej bolał ?
Całkiem fajny zegarek. Drugi co mi się jako-tako podoba Orienta mi przypomina - to na plus.
Jak działa walżu?
:
Chcesz mi powiedzieć, że tacy istnieją?
Ostatnio zmieniony przez carlito 2011-06-30, 20:18, w całości zmieniany 1 raz
ALAMO napisał/a: |
czy dla "dzidków" co ciułają rok na zegarek za 3 tysie, i jak już uciułają, to każdy z kilometra ma widzieć że kupił kłalitę straszną, żeby kredyt mniej bolał ? |
Chcesz mi powiedzieć, że tacy istnieją?
Ostatnio zmieniony przez carlito 2011-06-30, 20:18, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2011-06-30, 20:27, w całości zmieniany 1 raz
Chciałbym powiedzieć, że stanowią oni z zasady hejtująca siłe napędową forów dyskusyjnych
Potem się z tego biora opowieści, jak ten sam mechanizm staje się zupełnie innym, zależnie gdzie się zamontuje. Albo koperta nabiera aryjskości jak ją wyładują w Hamburgu z kontenera z Szanghaju. Albo że pasek staje się nagle produktem dobrowolnego oddania skory z dupy szlachetnego kunia, a nie że brutalnego zarżnięcia bydlątka
Ale nie odpowiedziałes na nurtujące pytanie, jak działa walżu Bo te co oglądałem ostatnio - to działały dramatycznie wujowo.
Potem się z tego biora opowieści, jak ten sam mechanizm staje się zupełnie innym, zależnie gdzie się zamontuje. Albo koperta nabiera aryjskości jak ją wyładują w Hamburgu z kontenera z Szanghaju. Albo że pasek staje się nagle produktem dobrowolnego oddania skory z dupy szlachetnego kunia, a nie że brutalnego zarżnięcia bydlątka
Ale nie odpowiedziałes na nurtujące pytanie, jak działa walżu Bo te co oglądałem ostatnio - to działały dramatycznie wujowo.
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2011-06-30, 20:27, w całości zmieniany 1 raz
:
No, no, no! Crazy Horse to Crazy Horse!
A ta Certina? Też chętnie posłucham o mechaniźmie, bo to jedyna ciekawa rzecz w tej Certinie...
ALAMO napisał/a: |
Albo że pasek staje się nagle produktem dobrowolnego oddania skory z dupy szlachetnego kunia, a nie że brutalnego zarżnięcia bydlątka
|
No, no, no! Crazy Horse to Crazy Horse!
A ta Certina? Też chętnie posłucham o mechaniźmie, bo to jedyna ciekawa rzecz w tej Certinie...
:
Jedyna ciekawą rzeczą jest to - że wszystkie które oglądąłem ostatnio, wujowo działały. Kompletna dowolność w zerowaniu. Mam uknutą wredną teorię, że do Bolandy wysyłają odrzuty - chciałbym się z niej doktoryzować, ale nie mam promotora - Antek zajęty rozpylaniem helu nad elektromagnesami ...
Blaz napisał/a: |
bo to jedyna ciekawa rzecz w tej Certinie... |
Jedyna ciekawą rzeczą jest to - że wszystkie które oglądąłem ostatnio, wujowo działały. Kompletna dowolność w zerowaniu. Mam uknutą wredną teorię, że do Bolandy wysyłają odrzuty - chciałbym się z niej doktoryzować, ale nie mam promotora - Antek zajęty rozpylaniem helu nad elektromagnesami ...
:
Odpowiedz do tematu
Jest głośny, ale dość dokładny