Limitowany LCC 3000
Odpowiedz do tematu

:
Zegarek fajny i świetne fotki.

carlito
[Usunięty]
:
Bardzo dziękuję. To, że zegarek fajny to doskonale wiem, bardziej mimo wszystko zależy mi na ocenie zdjęć, których się dopiero ucze, a w tej dziedzinie nie jestem zbyt dobry.

:
Jedyne do czego można się przyczepić w tych zdjęciach jest to, że rozmycie sprawia że indeksy na bezelu wyglądaja na niedokładnie wykonane. Ale pierwsze dwa - są genialne. Zegarek też może dupy nie urywający, ale fajny.

:
DegustatorrMrro napisał/a:
akoś nie porusza mnie ta marka.

+ 1 właśnie.
Jak to mówią: nie nawilża mnie :lol:

carlito
[Usunięty]
:
Tak się prezntuje ten zegarek :

http://www.youtube.com/watch?v=_BaydlP9f5k

Jest rewelacyjny w każdym calu !

:
No dobra to w końcu jak z tymi koronkami: na 2 blokada bezela, na 3 kalsyka ustawianie godziny, na 9 zawór helowy a ta na 4 do czego :?: :twisted:

carlito
[Usunięty]
:
Na 2giej blokada bazela, na 4tej ręczny zawór helowy, na 9tej automatyczny zawór helowy.

:
Zegarek dopracowany w szczegółach, choć chyba jak kilku poprzedników, nie jestem wielkim fanem tej stylistyki. Ale nie widziałem go nigdy na żywo, a to potrafi zmienić odbiór zegarka. Podoba mi się ostatnio patent z czarnym tłem na datowniku w czarnej tarczy. A zdjęcia dobre, tylko więcej ostrości by się przydało (może większa głębia = większą przysłonę ustawić = zapewne statyw) oraz pozbycie się nierównomiernych odbić od - jak podejrzewam - okna.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum