Odpowiedz do tematu
:
Jak dla mnie super Czy można poprosić link do strony ?
:
Raczej stronę gdzie kolega zamówił te maryske Na razie średnio się orientuje w 'homarach' ale coraz bardziej się wciągam
:
i bardzo ładnie z tą niebieską - mnie się podoba
Skate or die!
:
A da się dostać kwarcową maryśkę a'la panerai 112? Szukałem wszędzie kiedyś, ale nie zdołałem znaleźć.
:
Nie widziałem, osobiście wolę głośno cykającego unitasa, ale przy silnej determinacji można próbować samodzielnej produkcji na jakimś kwarcowym mechanizmie.
:
mi się osobiście nie podoba, dla mnie więcej uroku mają sterylne krabiki
: Re: Czarna kwarcowa Marysia
Jak bardzo z marszu podeszły? Sam chcę podmienić (sensu u zegarmajstra, bo sam to bym tylko spsuł) i się zastanawiam czy jakaś rzeźba w tym była, czy faktycznie wystarczy wpiąć i działa.
Swoją drogą świetne te nasze kwarc-chrono, choć szybki to mamy słabiutkie...
Pietrek78 napisał/a: |
Zaszczepiłem Marysi wskazówki do unitasa. Subtarczowe da się podmienić niemalże z marszu... |
Jak bardzo z marszu podeszły? Sam chcę podmienić (sensu u zegarmajstra, bo sam to bym tylko spsuł) i się zastanawiam czy jakaś rzeźba w tym była, czy faktycznie wystarczy wpiąć i działa.
Swoją drogą świetne te nasze kwarc-chrono, choć szybki to mamy słabiutkie...
:
Podeszły z marszu bardzo Jedną tueljkę zdaje się ciutkę podgniotłem, żeby ciaśniej siedziała, a druga po prostu weszła przy użyciu brutalnej siły.
:
O taką kumoterską odpowiedź mi chodziło. Teraz muszę poszpamować za dwiema wskazówkami, bo majfrendzi niestety cale zestawy oferują, i przy okazji zmiany szkiełka zmienię i te kurduple.
A czym malowałeś sekundówkę? Wygląda jak z fabryki.
Pietrek78 napisał/a: |
Podeszły z marszu bardzo Jedną tueljkę zdaje się ciutkę podgniotłem, żeby ciaśniej siedziała, a druga po prostu weszła przy użyciu brutalnej siły. |
O taką kumoterską odpowiedź mi chodziło. Teraz muszę poszpamować za dwiema wskazówkami, bo majfrendzi niestety cale zestawy oferują, i przy okazji zmiany szkiełka zmienię i te kurduple.
A czym malowałeś sekundówkę? Wygląda jak z fabryki.
:
Na rubber strapie wygląda bosko. Ma ktoś lub miał taką wersje http://www.jacksontse.com/mm039.html szkoda, że datownik biały ale chyba da się obejść...
:
Ja mogę mieć
Mam jeden zegarek na tym mechanizmie , tylko że chińczyk się pomylił to 7753 a nie 7750 .
Mam jeden zegarek na tym mechanizmie , tylko że chińczyk się pomylił to 7753 a nie 7750 .
:
Odpowiedz do tematu
yhym tylko pytanie, ten biały datownik mnie gryzie co z tym zrobić??? można wymienić na czarny ???