Odpowiedz do tematu
:
urlop jak to urlop...minie jak mgnienie oka...wystarczy oczojebna koszulka z palmami i takież galoty
:
A tak z ciekawości...jaki jest sens posiadania zegarka "urlopowego" ?
Nie możesz na urlop założyć jakiegos z już posiadanych?
Nie możesz na urlop założyć jakiegos z już posiadanych?
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Zostaw juz... przeciez kazdy pretekst jest dobry, zeby nieco oszukac sumienie i kupic kolejny zegarek
s
s
:
racja, tak samo jaki jest sens posiadania 20 zegarków skoro tak naprawdę jeden by całkowicie wystarczał, i to ten w komórce
Tomir, a kto Ci go każe sprzedawac za kilka tygodni?? Za rok znów są wakacje
Tomir, a kto Ci go każe sprzedawac za kilka tygodni?? Za rok znów są wakacje
:
Proste - jak cos mi sprawia frajde i mam na to kase to zupelnie przestaje miec znaczenie czy ma to sens dla kogos innego
jak mu wyjatkowo podejdzie to nie sprzeda - przeciez to oczywiste
s.
Arek napisał/a: |
racja, tak samo jaki jest sens posiadania 20 zegarków skoro tak naprawdę jeden by całkowicie wystarczał, i to ten w komórce |
Proste - jak cos mi sprawia frajde i mam na to kase to zupelnie przestaje miec znaczenie czy ma to sens dla kogos innego
Arek napisał/a: |
Tomir, a kto Ci go każe sprzedawac za kilka tygodni?? Za rok znów są wakacje |
jak mu wyjatkowo podejdzie to nie sprzeda - przeciez to oczywiste
s.
:
I bezczelnie sie pyta na forum zegarkowym A jaki jest sens posiadania kapliczki z ponad 200 starymi ruskami i około 10 współczesnych użytkowców skoro mam komórkę z jebitnym zegarkiem?
pisar napisał/a: |
A tak z ciekawości...jaki jest sens posiadania zegarka "urlopowego" ?