Odpowiedz do tematu
:
Oj tam,oj tam się czepiasz
:
Jacek nie ma pand w ofercie, przynajmniej nie widziałem. Niebieskie brać u Wenpingi, a szare pandy zdaje się w Dajiwatch
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
OK dzięki tylko teraz jaki niebieski czy szary?
Pomyślimy...
Kurczaki,... a co z jacksonem piszecie, że tak krucho?
Dostaje od niego średnio co tydzień zegarek i jeszcze nie zdarzyło się nic złego.
Co prawda mój pierwszy zegarek od niego to straszny bubel był, ale to było tylko raz i nigdy się nie powtórzyło.
Pomyślimy...
Kurczaki,... a co z jacksonem piszecie, że tak krucho?
Dostaje od niego średnio co tydzień zegarek i jeszcze nie zdarzyło się nic złego.
Co prawda mój pierwszy zegarek od niego to straszny bubel był, ale to było tylko raz i nigdy się nie powtórzyło.
:
Mój pierwszy (i ostatni ) też był/jest strasznym bublem Ale ja troszkę nietypowy zamówiłem. I tak cud, że w końcu wysłał. Robi +20 minut na dobę i ma kilka jeszcze innych usterek.
Wozu napisał/a: |
Co prawda mój pierwszy zegarek od niego to straszny bubel był, ale to było tylko raz i nigdy się nie powtórzyło. |
Mój pierwszy (i ostatni ) też był/jest strasznym bublem Ale ja troszkę nietypowy zamówiłem. I tak cud, że w końcu wysłał. Robi +20 minut na dobę i ma kilka jeszcze innych usterek.
:
Mnie najbardziej podoba się panda niebieska
Ostatnio zmieniony przez Smok 2011-04-19, 22:19, w całości zmieniany 1 raz
OK dzięki tylko teraz jaki niebieski czy szary?
Pomyślimy... |
Mnie najbardziej podoba się panda niebieska
Ostatnio zmieniony przez Smok 2011-04-19, 22:19, w całości zmieniany 1 raz
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
O rzesz... no to mnie przebiłeś
Karol też skłaniam się co do niebieskiej, ale to nie dla mnie ma być więc zasugeruję niebieski, ale decyzja ostateczne nie będzie ode mnie zależeć .
Tomek napisał/a: | ||
Mój pierwszy (i ostatni ) też był/jest strasznym bublem Ale ja troszkę nietypowy zamówiłem. I tak cud, że w końcu wysłał. Robi +20 minut na dobę i ma kilka jeszcze innych usterek. |
O rzesz... no to mnie przebiłeś
Karol też skłaniam się co do niebieskiej, ale to nie dla mnie ma być więc zasugeruję niebieski, ale decyzja ostateczne nie będzie ode mnie zależeć .
:
TUTAJ masz nieco więcej szczegółów Zresztą cały proces zamówienia i doprowadzenie (wręcz zmuszenie gostka) do wysyłki to jeden wielki cyrk. Opisany w odcinkach w "Nie jest OK" ..
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2011-04-19, 22:48, w całości zmieniany 1 raz
O rzesz... no to mnie przebiłeś |
TUTAJ masz nieco więcej szczegółów Zresztą cały proces zamówienia i doprowadzenie (wręcz zmuszenie gostka) do wysyłki to jeden wielki cyrk. Opisany w odcinkach w "Nie jest OK" ..
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2011-04-19, 22:48, w całości zmieniany 1 raz
:
Dzięki śledziłem Twoje problemy do momentu kiedy otrzymałeś zegarek, myślałem że na tym skończyły się kłopoty, ale widzę, że jednak nie...
Tomek napisał/a: |
TUTAJ masz nieco więcej szczegółów Zresztą cały proces zamówienia i doprowadzenie (wręcz zmuszenie gostka) do wysyłki to jeden wielki cyrk. Opisany w odcinkach w "Nie jest OK" .. |
Dzięki śledziłem Twoje problemy do momentu kiedy otrzymałeś zegarek, myślałem że na tym skończyły się kłopoty, ale widzę, że jednak nie...
:
Kurcze w sumie kilka sztuk Pand przez moje ręce przeszło i pewnie jestem daltonistą ale wszystkie są dla mnie szarawe. Niebieskiej żadnej nie uraczyłem. Nie zmienia to faktu, że zegareczek przedni i po dłuższym nie noszeniu dumnie powrócił na mój nadgarstek - a fotogeniczność to jego mocna strona!
:
Tarcza jest szarawa
A tak na serio ... pewności nie mam ale jest w niej coś niebieskiego ... zaraz po powrocie z roboty sprawdzę ...
A tak na serio ... pewności nie mam ale jest w niej coś niebieskiego ... zaraz po powrocie z roboty sprawdzę ...
:
Ładna bestia, mojemu się wahnik z łożyska urwał , ale Pan Zegarmistrz już naprawia
G. Gerlach - polskie zegarki
Szczęście dla wszystkich za darmo! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony!
Szczęście dla wszystkich za darmo! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony!
:
Patrzyłem na mojego - no szary i nie chce być inaczej
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Co do wahnika ... to moim zdaniem jest nad wyraz głośny ... nie wiem czy tylko w posiadanym przeze mnie egzemplarzu ?
Co do tarczy to patrzyłem, gapiłem się i jednak są jakieś poblaski niebieskiego. A że wiadomo, płeć piękna rozróżnia więcej kolorów niż ta gorsza .... bazuję na tej podporze i .... tarcza jest niebieskawa.
Hie może najlepiej byłoby stwierdzić szaroniebieska lub niebieskoszara?
patafian napisał/a: |
Ładna bestia, mojemu się wahnik z łożyska urwał , ale Pan Zegarmistrz już naprawia |
Co do wahnika ... to moim zdaniem jest nad wyraz głośny ... nie wiem czy tylko w posiadanym przeze mnie egzemplarzu ?
Co do tarczy to patrzyłem, gapiłem się i jednak są jakieś poblaski niebieskiego. A że wiadomo, płeć piękna rozróżnia więcej kolorów niż ta gorsza .... bazuję na tej podporze i .... tarcza jest niebieskawa.
Hie może najlepiej byłoby stwierdzić szaroniebieska lub niebieskoszara?
:
Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2011-08-10, 10:18, w całości zmieniany 1 raz
Slavol,
Jesli chodzi o wahnik to niestety musisz przywyknac taka uroda tego werku. Dodatkowo wszystkiemu sprzyja koperta, ktora jest taka, ze poglos niesie. W BIG Pilocie ten sam werk jakos ciszej pracuje.
Jesli chodzi o wahnik to niestety musisz przywyknac taka uroda tego werku. Dodatkowo wszystkiemu sprzyja koperta, ktora jest taka, ze poglos niesie. W BIG Pilocie ten sam werk jakos ciszej pracuje.
Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2011-08-10, 10:18, w całości zmieniany 1 raz
:
Odpowiedz do tematu
A niech będzie nawet i taki głośny. Mnie nie przeszkadza (i pewnie nawet nie miałby szansy bo ciężko go będzie z rąk właścicielki wyrwać )a przynajmniej wiem kiedy kobieta jest w pobliżu