Odpowiedz do tematu
: Diving Watches
Uploaded with ImageShack.us
Ostatnio zmieniony przez carlito 2011-08-12, 18:03, w całości zmieniany 2 razy
Ostatnio zmieniony przez carlito 2011-08-12, 18:03, w całości zmieniany 2 razy
:
żaden, wklejaj dalej
:
...Zenith mnie się podoba, bo mnie się podoba. Nie wiem czy takie uzasadnienie jest merytoryczne, ale innego nie mam
:
...no bezel ma
ALAMO napisał/a: |
Tylko pokaż mi w którym miejscu on jest nurkiem |
...no bezel ma
:
Mam deja vu - znów widzę kurek od wanny.
:
JLC, melepet nie słuchaj
:
sorry ale jak kupisz Corum albo tego Nardin to możesz mi się nie kłaniać na ulicy
Jakbym miał wybierać to Rolex ale to nie nurek , Zenith ( za El Primero ) to też żaden nuras więc zostaje JLC
Jakbym miał wybierać to Rolex ale to nie nurek , Zenith ( za El Primero ) to też żaden nuras więc zostaje JLC
:
Ale JLC nie ma w zestawie takiego gumowego korka od wanny? Rasowy nurek z kurkiem powinien mieć.
:
Brzydkie wszystkie.
:
Nie patrzac na firmy tylko na wyglad zewnetrzny to rolexa
:
W sensie że wstyd najmniejszy ? Nieee, to ten Zenith juz lepszy, bo przynajmniej mechanizm z sensem. Chociaż w nurku - z "bezsensem"
W przeciwienstwie do pozostałych, które moga startować w konkursie Cepelii pt. "Wieś tanczy i śpiewa".
Może wogóle ufundujemy jakąś nagrodę, kto znajdzie najbrzydsze Corum
Carlito, a weź ty jak robisz jakiegoś loteria u nas, to zdjecia dawaj, co Rendery świetne są, i wogóle, ale potem dziatwa renderowa nie potrafi rdzy od syfu odróżnić na prawdziwych fotach
revolta4 napisał/a: |
Nie patrzac na firmy tylko na wyglad zewnetrzny to rolexa |
W sensie że wstyd najmniejszy ? Nieee, to ten Zenith juz lepszy, bo przynajmniej mechanizm z sensem. Chociaż w nurku - z "bezsensem"
W przeciwienstwie do pozostałych, które moga startować w konkursie Cepelii pt. "Wieś tanczy i śpiewa".
Może wogóle ufundujemy jakąś nagrodę, kto znajdzie najbrzydsze Corum
Carlito, a weź ty jak robisz jakiegoś loteria u nas, to zdjecia dawaj, co Rendery świetne są, i wogóle, ale potem dziatwa renderowa nie potrafi rdzy od syfu odróżnić na prawdziwych fotach
:
Corum z definicji jest najbrzydsze.
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2011-08-12, 18:35, w całości zmieniany 1 raz
ALAMO napisał/a: |
Może wogóle ufundujemy jakąś nagrodę, kto znajdzie najbrzydsze Corum |
Corum z definicji jest najbrzydsze.
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2011-08-12, 18:35, w całości zmieniany 1 raz
:
Odpowiedz do tematu
Głos poszedł za JLC, bo to fajny zegarek, szkoda że nie w moim zasięgu.
A następny byłby Corum
Widziałem raz Admiral's Cup'a, tego kolorowego, na żywca naprawdę fajny. Ale to są kwestie gustu
A następny byłby Corum
Widziałem raz Admiral's Cup'a, tego kolorowego, na żywca naprawdę fajny. Ale to są kwestie gustu
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT