Więc wybór między Alpha Radiomir
http://www.alpha-watch.co...to/14560859.jpg
albo Parnisem jeśli chodzi o automaty
Jeszcze jedna myśl, może jednak poszedł bym łatwiejszą drogą i wybrał coś z kwarców? Będą one na pewno bezproblemowe w użytkowaniu i najprawdopodobniej wytrzymalsze...
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez tomekkop 2011-08-21, 11:27, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez tomekkop 2011-08-21, 11:27, w całości zmieniany 1 raz
:
W Twoim budżecie mam możliwość zakupu dwóch Parniaków.
Parka się lepiej chowa - to raz.
Będziej je nosił na zmianę - a to strasznie fajna rzecz - chyba, że jesteś zbokiem pachowym, jak taki jeden na tym forum .
Dwa wytrzymają więcej niż jeden kwarc.
Bezproblemowy - to kwestia podejścia
Parka się lepiej chowa - to raz.
Będziej je nosił na zmianę - a to strasznie fajna rzecz - chyba, że jesteś zbokiem pachowym, jak taki jeden na tym forum .
Dwa wytrzymają więcej niż jeden kwarc.
Bezproblemowy - to kwestia podejścia
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
tomekkop, - nie kombinuj, bow dobrze radzi - weź dwa w tej cenie, większa frajda, a kwarca dokupisz później. Poza tym, jakby Ci nie pasowały to wrzucisz na bazarek i po krzyku. Parniaka trzeba mieć a przynajmniej przerobić
:
tomekkop, Parnis to świetny zegarek! Będziepanzadowolony O Alphie się nie wypowiem bo nie mam ale Parnisa polecam, to pozycja obowiązkowa, do tego jest bardzo chodliwy więc jak się znudzi to szybko sprzedasz No ale raczej Ci się nie znudzi
:
Jeszcze jedna sprawa, mam w nadgarstku jakieś 17cm więc niedużo, parnis będzie wyglądał ok?
:
...weź z czarną tarczą, wydaje się mniejszy na nadgarstku
:
tomekkop, - spokojnie, 43mm wyglądają bardzo dobrze. Bierz białego - czarny taki smutny - albo nie lepiej parkę
:
i koniecznie w automacie
Odpowiedz do tematu
bow napisał/a: |
niech chłop ma porządne 42-44mm |
i koniecznie w automacie
G. Gerlach - polskie zegarki
Szczęście dla wszystkich za darmo! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony!
Szczęście dla wszystkich za darmo! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony!