Odpowiedz do tematu
:
W Markach w Tchibo kupowałem kiedyś swojego pilota.
:
Mam pytanie dotyczące zegarka a nie będę zakładał nowego wątku.
Na allegro w opisie jest informacja że zegarek ma 3cm średnicy, prawda to, jakiś bardzo mały by był na zdjęciach wygląda na zdecydowanie większego
Na allegro w opisie jest informacja że zegarek ma 3cm średnicy, prawda to, jakiś bardzo mały by był na zdjęciach wygląda na zdecydowanie większego
:
Kurcze, nie mam go teraz przy sobie (majster zechciał go zatrzymać na dwa dni i wybadać czy wszystko z nim ok), ale wydaje mi się, że ma ok 4 cm średnicy, zdecydowanie nie jest taki mały.
:
Ostatnio zmieniony przez adamku111 2011-09-14, 08:26, w całości zmieniany 1 raz
ma 40mm, pani sprzedajaca sie pomylila...
p.s. suchotnik7 moja wina, ze tyle zaplaciles...
p.s. suchotnik7 moja wina, ze tyle zaplaciles...
Ostatnio zmieniony przez adamku111 2011-09-14, 08:26, w całości zmieniany 1 raz
:
adamku111, Ty ze mną walczyłeś o niego? Ponoć w Tchibo był za 200zł więc i tak nie jest źle. W każdym razie mój zegarmistrz twierdzi, że w zegarku jest zepsuta część odpowiedzialna za odbiór sygnału radiowego, tzn. sygnał łapie ale nie jest w stanie go utrzymać. Mam nadzieję, że nie będzie problemu z wymianą/zwrotem pieniędzy. Choć wolałbym wymianę na działający egzemplarz Jeszcze dziś w nocy go postawię w "koszernej" pozycji na parapecie
:
wlasnie poszedl drugi atomik, jestem ciekaw, ktory kolega tym razem wylicytowal...?
przyznac sie!
suchotnik7 sprzedajaca ma chyba kilka egzemplarz tego zegara. mysle, ze nie bedzie problemu z wymiana...
przyznac sie!
suchotnik7 sprzedajaca ma chyba kilka egzemplarz tego zegara. mysle, ze nie bedzie problemu z wymiana...
:
Ja kto kto?
JO
JO
:
TowRoupas oby ci go ovacili i oclili!!!!
nastepny bedzie moj!
nastepny bedzie moj!
:
Mam nadzieje, że mój będzie wolny od tych problemów...
Następny będzie Twój, chociaż za dość mało poszedł (biorąc pod uwagę że w tchibo był po 300 normalnie i tylko raz była promocja za 200)
Następny będzie Twój, chociaż za dość mało poszedł (biorąc pod uwagę że w tchibo był po 300 normalnie i tylko raz była promocja za 200)
:
TowRoupas pamietaj zeby nie wciskac tego knefla co suchotnik7
chcialem licytowac wiecej ale byles cwanszy... poczekam na nastepna sztuke...
chcialem licytowac wiecej ale byles cwanszy... poczekam na nastepna sztuke...
:
Ostatnio zmieniony przez TowRoupas 2011-09-14, 20:49, w całości zmieniany 1 raz
Pierwsze co zrobię to wcisnę tego knefla - w końcu zegarek jest sprawny to wsyztkie knefle mają działać!
No chyba, że to knefel do psucia zegarka więc może najpierw... przeczytam instrukcje
I teraz pojawia się zasadnicze pytanie Santino wciskałeś knefla?
No chyba, że to knefel do psucia zegarka więc może najpierw... przeczytam instrukcje
I teraz pojawia się zasadnicze pytanie Santino wciskałeś knefla?
Ostatnio zmieniony przez TowRoupas 2011-09-14, 20:49, w całości zmieniany 1 raz
:
mięczak!!!
Dobra Księga mówi, że instrukcje czyta się dopiero jak wszystkie inne metody zawiodą
TowRoupas napisał/a: |
może najpierw... przeczytam instrukcje |
mięczak!!!
Dobra Księga mówi, że instrukcje czyta się dopiero jak wszystkie inne metody zawiodą
:
Tak tylko sprawdzałem
Oczywiście najpierw wszystkie knefle powciskam jak prawdziwy mężczyzna przed przeczytaniem instrukcji, chociażby młotkiem!
kadarius napisał/a: | ||
mięczak!!! Dobra Księga mówi, że instrukcje czyta się dopiero jak wszystkie inne metody zawiodą |
Tak tylko sprawdzałem
Oczywiście najpierw wszystkie knefle powciskam jak prawdziwy mężczyzna przed przeczytaniem instrukcji, chociażby młotkiem!
:
Ja nie ma Tchibosa
TowRoupas napisał/a: |
I teraz pojawia się zasadnicze pytanie Santino wciskałeś knefla? |
Ja nie ma Tchibosa
:
Odpowiedz do tematu
Czyli nie wciskałeś i dlatego Ci się nie zepsuł!
znaczy się, że kto go ma strix?
znaczy się, że kto go ma strix?