Odpowiedz do tematu
:
Kurna, tylko żaden nie robi tarczy z żółtymi indeksami!!!
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Robi i jak go kupisz - masz w ryja
TUTAJ KLIK
bow napisał/a: |
Kurna, tylko żaden nie robi tarczy z żółtymi indeksami!!! |
Robi i jak go kupisz - masz w ryja
TUTAJ KLIK
:
Kurna, ślepy jestem, kilka dni temu grzebałem po ich stronie i go nie widziałem.
Nie kupię, chociaż piękny Ci on!!!
Z banalnego powodu:
Może za to kupię co innego, za co też mnie powiesisz, ale to na razie nic pewnego.
Nie kupię, chociaż piękny Ci on!!!
Z banalnego powodu:
Kod: |
ETA 2824-2 Swiss Made |
Może za to kupię co innego, za co też mnie powiesisz, ale to na razie nic pewnego.
:
Tomek, Tak reklamujesz tego pilota vintage, że przestaje mi ten tytan przeszkadzać...
Tylko bym musiał pilotkę Kemmnera spedać i sporo dołożyć...
Tylko bym musiał pilotkę Kemmnera spedać i sporo dołożyć...
:
Ja mam lotnika Parnisa 47mm z sekunda na 9 w automacie (ST25) i sobie chwale : )
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
To jedyny pilot z żółtymi indeksami na rynku, z wyjątkiem olbrzymów Parnisa. Gdyby nie ta cena - już byłby mój. A tak musi troszkę poczekać .. Składam długopisy
Santino napisał/a: |
Tomek, Tak reklamujesz tego pilota vintage, że przestaje mi ten tytan przeszkadzać...
Tylko bym musiał pilotkę Kemmnera spedać i sporo dołożyć... |
To jedyny pilot z żółtymi indeksami na rynku, z wyjątkiem olbrzymów Parnisa. Gdyby nie ta cena - już byłby mój. A tak musi troszkę poczekać .. Składam długopisy
:
A widział ktoś świecącą uczciwie żółtą lumę gdzieś??
:
Tomek wez spadaj, jak odloze to ja go kupie, rewelacyjny zegarek ;p
Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2011-09-18, 19:17, w całości zmieniany 2 razy
Tomek napisał/a: |
Gdyby nie ta cena - już byłby mój. A tak musi troszkę poczekać .. Składam długopisy |
Tomek wez spadaj, jak odloze to ja go kupie, rewelacyjny zegarek ;p
Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2011-09-18, 19:17, w całości zmieniany 2 razy
:
Nie ma takiej Sylwek w przyrodzie. Żółta i pomarańcz to najsłabiej świecące ever
Santino napisał/a: |
A widział ktoś świecącą uczciwie żółtą lumę gdzieś?? |
Nie ma takiej Sylwek w przyrodzie. Żółta i pomarańcz to najsłabiej świecące ever
:
A kupujcie, kupujcie, ja tam bow nie jestem ..
Świeci TEORETYCZNIE tak (zdjęcie ze strony Steinharta):
A jak w rzeczywistości? Przekonamy się, jak ktoś kupi
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2011-09-18, 19:21, w całości zmieniany 1 raz
Karolewskiej napisał/a: |
Tomek wez spadaj, jak odloze to ja go kupie, rewelacyjny zegarek ;p |
A kupujcie, kupujcie, ja tam bow nie jestem ..
Świeci TEORETYCZNIE tak (zdjęcie ze strony Steinharta):
A jak w rzeczywistości? Przekonamy się, jak ktoś kupi
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2011-09-18, 19:21, w całości zmieniany 1 raz
:
OWC z żółtą lumą świeci dość dobrze.
:
Jak Steini pójdzie po rozum do głowy i zrobi go na 9015 to nawet się nie próbujcie podniecać...
:
Jak zakładałeś swój temat o żółtych indeksach w pilocie, melepeto, był w sprzedaży TEN MODEL za mniej jak połowę ceny Steinharta . Słowo kluczowe: był
bow napisał/a: |
Jak Steini pójdzie po rozum do głowy i zrobi go na 9015 to nawet się nie próbujcie podniecać... |
Jak zakładałeś swój temat o żółtych indeksach w pilocie, melepeto, był w sprzedaży TEN MODEL za mniej jak połowę ceny Steinharta . Słowo kluczowe: był
:
Odpowiedz do tematu
Taaaaaa, żeby wtedy osoba mi podała, że jest takie cudo jak Obris, to już bym ten temat miał z bańki...