Constantin Durmont Tourbillion
Odpowiedz do tematu

:
Se osoby znajdą :P

http://www.millionsmart.com/e/default_home.asp

Generalnie, to są te same zegarki, tylko że bez napisu, jak Santina. I cena jest z czapki, bo generalnie Million Smart to taka "cwana gapa" - co najmniej połowa modeli u nich w ofercie jest produkowana gdzie indziej, po czym dostaje metkę z 4x wyższą ceną. Żeby było śmieszniej, uzywają gotowych kopert, namierzyłem kilka typów znanych mi z nazwy producenta ;-) ...

Blaz
[Usunięty]
:
Milionsmart to taka ulubiona wydmuszka na wus. Ktoś chce turbinkę, a jeszcze go gryzie chińskość Sea-gulla to bierze Milionsmarta. I za ten pozorny brak chińskości płaci ekstra. :mrgreen:

:
A jak on może mieć "brak chińskości, skoro pochodzi z Hong Kongu :shock: :?: Serio taka argumentacja pada :roll: :?:

Blaz
[Usunięty]
:
HK to nie Chiny dla rednecków. Oni to mocno oddzielają. :mrgreen:

Było raz grupowe zamówienie w Millionsmart. Tam padały takie argumenty, żeby ludzi przekonać do zamówienia: gryzie Cię China Made i napis "Sea gull"? Itp, itd. :lol:

:
HK to brzmi im jakoś lepiej , a już Tajwan to prawie Stany :cool:

:
A jak Wam się taki widzi KLIK ? :>

Ostatnio zmieniony przez Violence 2011-09-20, 19:52, w całości zmieniany 1 raz
Blaz
[Usunięty]
:
Na bogato. :mrgreen:

:
Dla leniwych:

Jakby nie byl złoty...
Fajny krab!

:
Złoty to jedno, jeszcze biała tarcza i mniam mniam...

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
emef
[Usunięty]
:
Pytanie do posiadaczy turbinek.

Troche czasu minelo, wszystko z waszymi "podrabianymi" turbinkami ok? Warto sie skusic? (po za fajnym nurkiem, taka skosna turbinka za mna mocno chodzi...)

:
Z moją zero problemów, aaaaaaa i to są najprawdziwsze z prawdziwych turbinki.

Ostatnio zmieniony przez Svedos 2011-09-22, 14:46, w całości zmieniany 1 raz
emef
[Usunięty]
:
Nie prawda. Nie moga byc prawdziwe bo nie byly zamaczane w mleku od alpejskiej krowy...

:
Zapomniał melepeta Svedos o tej podstawowej z podstawowych prawd :lol: Jakby sobie kupnął takiego alpejskiego np., to by od razu inaczej gadał :lol:
A na serio, u mnie to samo. Jakość powłok bardzo dobra, dokładność bardzo dobra. Poza przygodą ze śrubką :lol:

:
U mnie też wszystko ok.
Dokładny, stal koperty nie rysuje się zbyt łatwo, a i szkiełko wydaje się twarde.

emef
[Usunięty]
:
Dzieki za odpowiedzi. Niestety obecnie na zatoce (przynajmniej brytyjskiej) nie ma za bardzo modeli z taka turbinka jak wasza (a taka jakos najbardziej mi pasi) wiec co pewien czas bede zagladal...

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum