czyli kupno z amazona pewniejsze i szybsze ;]
ten endifice jak sie ma jakościowo do seikacza?
Odpowiedz do tematu
:
:
Jak mi go znajdziesz w cenie poniżej 500, to biorę od ręki
jslanina napisał/a: |
Może Zuan ..... |
Jak mi go znajdziesz w cenie poniżej 500, to biorę od ręki
:
Weź też dla mnie
MariuszD napisał/a: | ||
Jak mi go znajdziesz w cenie poniżej 500, to biorę od ręki |
Weź też dla mnie
:
Z czym się je te FLTP, bo nie kumam.
:
nie FLTP ale FLTE = For less then ever polski sklep internetowy
:
Literówka ale dzięki za info.
:
Ale, które jest za bardzo ?, Big Mako, czy Mako ? - małe mako (42mm) imo zżera na śniadanie SKX'a... i można wybrać w nie-nudnym kolorku
Nie muszę mówić, że można mu założyć gumowy pach czy nato i nabiera zupełnie innego charakteru? I oczywiście tego, że jest dostępny za normalne pieniądze w Niemieckich sklepach? (Z gwarancją of koz )
TUTAJ KLIK
Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-10-11, 21:10, w całości zmieniany 2 razy
tomekkop napisał/a: |
Właśnie oglądałem niebieskie mako i wygląda fajnie, ale strasznie potężnie.. Chyba, aż za bardzo... |
Ale, które jest za bardzo ?, Big Mako, czy Mako ? - małe mako (42mm) imo zżera na śniadanie SKX'a... i można wybrać w nie-nudnym kolorku
Nie muszę mówić, że można mu założyć gumowy pach czy nato i nabiera zupełnie innego charakteru? I oczywiście tego, że jest dostępny za normalne pieniądze w Niemieckich sklepach? (Z gwarancją of koz )
TUTAJ KLIK
Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-10-11, 21:10, w całości zmieniany 2 razy
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Mako byłoby ok, gdyby nie chybotliwy bezel.
:
w moim się nic nie chybotało
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Bezel nie miał luzów? Ja jaj raz macałem w sklepie, to aż się przeraziłem.
:
bezel małego mako jest jego nasłabszym punktem, to prawda.
:
Jakoś sobie nie przypominam, ale trzeba przyznać, że dosyc długo nie miałem go na łapie . Z tego co pamiętam, bezel chodził wręcz sztywno, żeby nie powiedzieć ciężko - może kwestia egzemplarza?? Na pewno, nie był to luz jaki występował w Alphie PO, czy Zodiacu (ale tam bezel działa w obie strony, więc to może dlatego) Trza by zrobić sondę wśród obecnych posiadaczy
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Potwierdzam w całej rozciągłości. Czasem trudno go z miejsca ruszyć, zwłaszcza jak ręka jest wilgotna. Na pewno nic się nie chybocze, przynajmniej w moim egzemplarzu.
Iks1984 napisał/a: |
bezel chodził wręcz sztywno, żeby nie powiedzieć ciężko |
Potwierdzam w całej rozciągłości. Czasem trudno go z miejsca ruszyć, zwłaszcza jak ręka jest wilgotna. Na pewno nic się nie chybocze, przynajmniej w moim egzemplarzu.
:
u mnie w małym mako też chodził sztywno. O żadnych wahaniach nie ma mowy.
:
Odpowiedz do tematu
W takim razie to chyba tylko jednostkowy problem był. Rozumiem, że luzu między klikami nie ma większego? IMO najlepszy bezel jaki widziałem/macałem to był w Boschecie CDII - zero ruchu między kilkami i super solidny i wygodny.