Koledzy szanowni,
Co prawda jeszcze nie w tej chwili, ale za pare tygodni bede dysponowal powyzsza kwota (mam nadzieje).
Co moglbym za to kupic?
Generalnie patrze w kierunku diverka, cos w stylu X-Winda (jesli mi sie uda troche dozbierac i oczywiscie z rynku wturnego) lub tez pilocika (ale to najmniej chetnie bo mam swietnego Steńka)
Rozmiar tak w okolicy 42 - 43mm, generalnie nie chce zeby to byl odwaznik jak w wątku obok
Odpowiedz do tematu
: Zakup do 400euro
:
Ja bym poszedł w tym kierunku
Chyba trochę przekracza budżet 400 ojro, ale kusi mnie strasznie i pewnie niedługo u mnie zagości
Chyba trochę przekracza budżet 400 ojro, ale kusi mnie strasznie i pewnie niedługo u mnie zagości
Segoy
:
jak juz to bym wolal z branzo i dolozyc troche, ale ogolnie przyznam, ze wyglada swietnie
:
Tak bajdełejem - ma ktoś z foruma to cudo?
Segoy
:
na chwile obecna to powiem szczerze, ze kolejne propozycje beda mialy dosyc ciezko przebic Twoja
warto bylo zalozyc ten temat dla tej jedne propozycji ;p
warto bylo zalozyc ten temat dla tej jedne propozycji ;p
:
To KingFisher ze zmienionym bezelem i tarczą oraz innym mechanizmem.
:
Ale ja jestem zboczony na punkcie KingFishera. Moje zdanie jest niemiarodajne.
Plus:
- Koperta. Jest genialna. Nikt nigdzie jeszcze takiej nie wymyślił.
Minus:
- Niepotrzebnie jest polerowana.
- Bezel.
- Data.
- Wskazówka sekundowa bez luminovy.
Wniosek: imo na tej kopercie tylko KingFisher.
Plus:
- Koperta. Jest genialna. Nikt nigdzie jeszcze takiej nie wymyślił.
Minus:
- Niepotrzebnie jest polerowana.
- Bezel.
- Data.
- Wskazówka sekundowa bez luminovy.
Wniosek: imo na tej kopercie tylko KingFisher.
:
Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2011-10-18, 12:02, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
no to poza paskami masz tez zboczenie na punkcie Warda
Steńka pilota juz mam wiec odpada
Ten pierwszy Seiko smakowity, nie wiem tylko czy jestem przekonany do takiego natloku napisow, ale ogolnie swietny
Steńka pilota juz mam wiec odpada
Ten pierwszy Seiko smakowity, nie wiem tylko czy jestem przekonany do takiego natloku napisow, ale ogolnie swietny
Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2011-10-18, 12:02, w całości zmieniany 1 raz