jako, że sprzedwca oddał mi kasę za seikacza, mam jakieś 7 stówek do wydania.
Nie mam specjalnych typów... Powyżej 43mm, automat. Może być ciekawy diver, edc bądź cokolwiek innego ciekawego. Poza garniturowcem. Może jakieś gmt albo z bezelem world timera?
Śmiało, dawać upust swoim fantazjom.
Odpowiedz do tematu
: zegarek do 700 zł
:
To ja się nieśmiało dołączę, bo mi pewnie też oddadzą (za ten sam zegar ) Kryteria takie same jak u matyra - nie będę zakładał bliźniaczego wątku
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
:
tylko u mocnego 700zł to troszku mało...
:
matyr, - mocny jest mocno elastyczny . Myślę, że Vostoka w tej cenie będzie się dało wyrwać. Tylko że to 42mm
:
A cos takiego sa rózne kolory tarczy , bardzo ciekawy jest żółty , weidziałem na zywo
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
:
matyr pomaranczowy monster, ostatnio przybył do mojego stadka i jest naprawdę wart swojej ceny
:
divery od seiko, , niekoniecznie. Miałem ich wiele różnych... i nie mam ani jednego.
:
Vostoki nadmienię, że są w wielu kolorkach
A może taki Aviator:
Mam od Mocnego i sobie bardzo chwalę.
A może taki Aviator:
Mam od Mocnego i sobie bardzo chwalę.
:
A zodiac v-wolf ?
:
jslanina... sam nie wiem.
revolta - mechanik ma być, mechanik.
jslanina napisał/a: |
Vostoki nadmienię, że są w wielu kolorkach
A może taki Aviator: [url=http://img528.images...339.jpg]Obrazek[/URL] Mam od Mocnego i sobie bardzo chwalę. |
revolta4 napisał/a: |
A zodiac v-wolf ? |
jslanina... sam nie wiem.
revolta - mechanik ma być, mechanik.
:
No tak myslałem o diverku jednak automat zodiaca troche poza budżetem
:
Excursionist bardzo fajny, jeśli nie masz - polecam!
Ja się zastanawiam nad taką Amfibią, już długo mi chodzi po głowie i nie chce wylecieć : Jak myślicie??
Ja się zastanawiam nad taką Amfibią, już długo mi chodzi po głowie i nie chce wylecieć : Jak myślicie??
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Odpowiedz do tematu
Iks1984, - wiedziałem, że ktoś miał ładne fotki Oriencika . Co do Amfibii - jak coś chodzi po głowie to trzeba popełnić aby ustąpiło miejsca kolejnej pozycji.