Odpowiedz do tematu
:
Anchar leży bardzo dobrze! rzadko zakładam zegarki powyżej 44 bo są dla mnie niewygodne ale Anchar jest więcej niż ok!
:
Czy w Wawie mozna gdzies na zywo obejrzec zegarki Vostoka EU ? Rendery na russtime sa przepiekne, ale tarcze na realnych fotkach wygladaja roznie - raz dobrze, raz nie tak fantastycznie - nie wiem do konca czy ten stalowy kolor na tarczy jest jasny czy ciemniejszy itd. Na renderach wyglada niemal jak bialy i wtedy to pieknie wyglada. Chodzi mi o GAZy z niebieskimi akckcentami glownie.
Pozdr
s
Pozdr
s
:
Dzieki - chyba ten adres to biuro, ale trafilem na ich strone i jak czytam, salon jest w Promenadzie na Ostrobramskiej.
Pozdr
s
Pozdr
s
:
Ja podałem namiar na nich a sklep to racja jest w Promenadzie .
co by nie offtopować to brałbym Limuzine bo K-3 już mam
co by nie offtopować to brałbym Limuzine bo K-3 już mam
:
Można też chyba w "Od czasu do czasu" w Złotych Tarasach.
:
W ZT są na pewno, mój jest stamtąd.
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
się zgadza. A jeszcze szybciej wylał morze łez, bo zegarek zaginął w transporcie. Kafel w plecy.
..i mi więcej o tym Iksu nie przypominaj!
Iks1984 napisał/a: | ||
właśnie zdaje się matyr kliknął i szybciutko odesłał z powrotem trza by się jednak naocznie (a raczej naręcznie) przekonać |
się zgadza. A jeszcze szybciej wylał morze łez, bo zegarek zaginął w transporcie. Kafel w plecy.
..i mi więcej o tym Iksu nie przypominaj!
:
Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-11-13, 21:14, w całości zmieniany 1 raz
wybacz...
Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-11-13, 21:14, w całości zmieniany 1 raz
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
btw. Słaby był. I to bardzo.
:
właśnie od wczoraj grzebię w necie i utwierdzam się w przekonaniu, że jednak jest be - za to gaz14 chrono mi się widzi i to bardzo, no i anchar (BTW widzieliście nowe Anchary Chrono )
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Żółtego bym przechwycił...
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
są wszystkie wersje które były w nie-chrono, wrzuciłem tylko te dwie poglądowo
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Dalej mam problem z wyborem i jak widzę zdania ciągle podzielone. Utwierdza mnie to jednak w przekonaniu, że zegarek VE jest warty popełnienia
:
Odpowiedz do tematu
Warty na bank sam zacząłem myśleć
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW