Który Vostok Europe - ankieta
Odpowiedz do tematu

:
Anchar leży bardzo dobrze! rzadko zakładam zegarki powyżej 44 bo są dla mnie niewygodne ale Anchar jest więcej niż ok!

:
Czy w Wawie mozna gdzies na zywo obejrzec zegarki Vostoka EU ? Rendery na russtime sa przepiekne, ale tarcze na realnych fotkach wygladaja roznie - raz dobrze, raz nie tak fantastycznie - nie wiem do konca czy ten stalowy kolor na tarczy jest jasny czy ciemniejszy itd. Na renderach wyglada niemal jak bialy i wtedy to pieknie wyglada. Chodzi mi o GAZy z niebieskimi akckcentami glownie.

Pozdr
s

:
Ve można zdaje się w Wawie obejrzeć w sklepie Poljota
Cytat:
Poljot Euro
Ul.Igańska 24

:
Dzieki - chyba ten adres to biuro, ale trafilem na ich strone i jak czytam, salon jest w Promenadzie na Ostrobramskiej.

Pozdr
s

:
Ja podałem namiar na nich a sklep to racja jest w Promenadzie .
co by nie offtopować to brałbym Limuzine bo K-3 już mam :)

:
Można też chyba w "Od czasu do czasu" w Złotych Tarasach.

:
W ZT są na pewno, mój jest stamtąd.

FORZA Robert!
RK WRT
maciek
[Usunięty]
:
Iks1984 napisał/a:
nick555 napisał/a:
46 jest podobno nie za bardzo, ale to subiektywne odczucia. Anchar leży dużo lepiej i od Rakiety i od ekranoplana.

właśnie zdaje się matyr kliknął i szybciutko odesłał z powrotem :roll: trza by się jednak naocznie (a raczej naręcznie) przekonać :wink: :razz:

się zgadza. A jeszcze szybciej wylał morze łez, bo zegarek zaginął w transporcie. Kafel w plecy.

..i mi więcej o tym Iksu nie przypominaj! :twisted:

:
wybacz... :roll: :razz:

:mrgreen:

Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-11-13, 21:14, w całości zmieniany 1 raz
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
maciek
[Usunięty]
:
btw. Słaby był. I to bardzo. :twisted:

:
właśnie od wczoraj grzebię w necie i utwierdzam się w przekonaniu, że jednak jest be :???: - za to gaz14 chrono mi się widzi i to bardzo, no i anchar :twisted: (BTW widzieliście nowe Anchary Chrono :?: :razz: )

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Żółtego bym przechwycił...

FORZA Robert!
RK WRT
:
są wszystkie wersje które były w nie-chrono, wrzuciłem tylko te dwie poglądowo :razz:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Dalej mam problem z wyborem i jak widzę zdania ciągle podzielone. Utwierdza mnie to jednak w przekonaniu, że zegarek VE jest warty popełnienia :mrgreen:

:
Warty na bank :razz: sam zacząłem myśleć :wink:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum