ciekawy jestem, czy ktos z czytajacych ten watek nie pomyslal.... Te rendery na stronach robia swietne wrazenie. Jutro zaliczam zlote tarasy, jak nie bedzie VE to sklep firmowy Poljota w Promenadzie, zeby zobaczyc czy wrazenia przekladaja sie na rzeczywistosc
s.
Odpowiedz do tematu
:
Mnie najbardziej lezy N1 Rocket jednak
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Grzebałe w necie przez weekend i oglądałem real fotki/filmiki z tymi zegarkami - rendery zawsze są nieeco "podciągnięte"
strix napisał/a: |
ciekawy jestem, czy ktos z czytajacych ten watek nie pomyslal.... Te rendery na stronach robia swietne wrazenie. Jutro zaliczam zlote tarasy, jak nie bedzie VE to sklep firmowy Poljota w Promenadzie, zeby zobaczyc czy wrazenia przekladaja sie na rzeczywistosc
s. |
Grzebałe w necie przez weekend i oglądałem real fotki/filmiki z tymi zegarkami - rendery zawsze są nieeco "podciągnięte"
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Красная площадь в черном
:
Łagodnie to ująłeś.
Iks1984 napisał/a: | ||
Grzebałe w necie przez weekend i oglądałem real fotki/filmiki z tymi zegarkami - rendery zawsze są nieeco "podciągnięte" |
Łagodnie to ująłeś.
:
Oglądałem N1 na żywo i jest OK. Anchar jeszcze bardziej OK
:
Jakby ktoś nie był zdecydowany to wieczorkiem wstawię fotki nowego nabytku
:
Zagłosowałem na GAZ-a , ale z Vostoków nr jeden to dla mnie Anchar
:
strix, - dlatego zakładając wątek postarałem się znaleźć zdjęcia użytkowników. (chociaż te też nie zawsze oddają jakość - patrz zdjęcia tessio)
Iks1984, - też oglądałem trochę filmików z youtuba z tymi zegareczkami. I dalej nie wiem który - chociaż powoli wyłania się lider
dj_tomek, - wrzucaj. Zegarki są warte tego a real fotki zawsze lepsze niż rendery
Iks1984, - też oglądałem trochę filmików z youtuba z tymi zegareczkami. I dalej nie wiem który - chociaż powoli wyłania się lider
dj_tomek, - wrzucaj. Zegarki są warte tego a real fotki zawsze lepsze niż rendery
:
W Wawie? Gdzie?
Pozdr
s
MariuszD napisał/a: |
Oglądałem N1 na żywo i jest OK. Anchar jeszcze bardziej OK |
W Wawie? Gdzie?
Pozdr
s
:
Anchar, jeśli mnie pamięć nie myli, stoi na wystawie w OCDC w Złotych Tarasach.
:
strix, w Od czasu do czasu, w tarasach, ale to było jakiś czas temu, więc nie wiem, czy jeszcze mają, ale pewnie tak. Anchar, jak pisze Tomek, też tam jest.
:
Ja osobiscie jestem z tych wymienionych za Gazem (sam mam dual timea złoconego). N1 Rocket miałem ochote kupic jako nastepny, ale jak zobaczylem go w KR na zywo to raz ze wogole nie poznałem ze to on, a dwa ze zdecydowanie brzydziej wyglada. Na zdjeciu taki masywny nawet, a w realu cienki i jakis taki smieszny, jak jakis bazarkowy łocz. Anchar fajnie na reku lezy, ale zamiast niego bym wolal Ekranoplana - chociazby dlatego ze w srodku siedzi mechanizm nie seikowy
:
Dla mnie Gaz (sam kiedyś mam go w planach )
:
Odpowiedz do tematu
N1 Rocket trafia w mój gust.