No widzisz......
A Ty mnie nie opowiadaj, że nie wyślesz, bo ja już na wtorek mam zaplanowany pusty nadgarstek do pracy wziąć
Będę siedział w oknie i wyczekiwał znaku, sygnału...
Odpowiedz do tematu
:
:
po co ja oglądałem ten filmik w ShopNBC
już byłem zdecydowany na Anchara, teraz się zastanawiam czy nie wziąć obu - a resztę kasztanków dokupować sukcesywnie w przyszłym roku Oszaleć idzie z tymi zegarkamy
już byłem zdecydowany na Anchara, teraz się zastanawiam czy nie wziąć obu - a resztę kasztanków dokupować sukcesywnie w przyszłym roku Oszaleć idzie z tymi zegarkamy
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Ty to nie masz problemu...
Mnie się pojawił na horyzoncie rarytasik...kurna, kupa kasy, ale motywujące jest
Nie powiem, uprzedzając pytania
Mnie się pojawił na horyzoncie rarytasik...kurna, kupa kasy, ale motywujące jest
Nie powiem, uprzedzając pytania
:
Bierz Anchara w automacie. Bonusowo tryt dostaniesz, ale to na pewno wiesz
:
Ten TAK
:
Tomek - właśnie zauważyłem, że czerwony ma polerowaną kopertę - myślałem, że będzie właśnie taki jak ten z żółtymi akcentami No nic - czekam co odpisze Mocny, ale raczej będzie właśnie ten pokazany przez Ciebie
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iksu dobra decyzja .
:
Iks1984, - świetna decyzja! Fajny Anchar. Sam też czekam na odpowiedź od Mocnego w sprawie innego tematu o VE
:
Panowie, dajcie znać na PW ile mozna (tak mniej więcej) u mocnego wytargować.
:
Iks1984, pogadaj też z TYM SPRZEDAWCĄ , wysyłka z Niemiec, więc bez cła .... Podobno jest nieco "elastyczny".
:
Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-11-21, 16:33, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
już dogadałem się z Mocnym, ale dzięki za info - przyda się na później
Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-11-21, 16:33, w całości zmieniany 1 raz
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW