Blum Wavemaster czyli Planet Ocean w nowym wydaniu
Odpowiedz do tematu

:
Jakoś tak tarcza zafajdana napisami. No i ten datownik, który nie pasuje do indeksów godzinowych (które też są nieciekawe)

Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Fajny, Marcin, gratulacje :)

hrg.pl
:
Remik napisał/a:
Jakoś tak tarcza zafajdana napisami. No i ten datownik, który nie pasuje do indeksów godzinowych (które też są nieciekawe)

Indeksy są akurat identyczne jak w oryginale, umiejscowienie datownika również nie odbiega - różnica będzie pewnie tylko w finezji i precyzji wykonania tego wszystkiego :wink:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks1984 napisał/a:
Czy ja wiem? Zegarków mocno inspirowanych rolkiem jest zatrzęsienie, jest ich tak dużo, że chyba przestaliśmy zwracać uwagę na tą "twórczą inspirację" Homarków Omegi jest zdecydowanie mniej, może dlatego tak kłują w oczy?

Może masz rację.
Ale rolkowate też mnie jakoś specjalnie nie zachwycają... :-(

maciek
[Usunięty]
:
Santino napisał/a:
Iks1984 napisał/a:
Czy ja wiem? Zegarków mocno inspirowanych rolkiem jest zatrzęsienie, jest ich tak dużo, że chyba przestaliśmy zwracać uwagę na tą "twórczą inspirację" Homarków Omegi jest zdecydowanie mniej, może dlatego tak kłują w oczy?

Może masz rację.
Ale rolkowate też mnie jakoś specjalnie nie zachwycają... :-(

no bo rolki są ogólnie w większości dość paskudne. A omega to ma wiele świetnych modeli. :wink:

:
Iks1984 napisał/a:
Czy ja wiem? Zegarków mocno inspirowanych rolkiem jest zatrzęsienie, jest ich tak dużo, że chyba przestaliśmy zwracać uwagę na tą "twórczą inspirację" Homarków Omegi jest zdecydowanie mniej, może dlatego tak kłują w oczy? :razz:

Coś jest w tym co mówisz...
Generalnie - ten zegarek budzi mój wewnętrzny sprzeciw. Nie wiem dlaczego :roll:
Omega PO jest jak dla mnie genialnym zegarkiem. A ten tutaj to jakby w taniej podróbie zastąpić sygnowane elementy koszernymi. I to mnie jakoś mocno razi.
Choć dziwne to trochę, bo Mariny i MQJ'e nie rażą mnie w ogóle... :roll:
Chyba z tym do jakiegoś psychoanalityka muszę się wybrać...

Segoy
:
o matko nie nie wiedziałem że aż tak kontrowersyjny zegarek kupiłem , już sam nie wiem czy to dobrze czy źle ;)

:
A ja w sumie chciałbym, żeby pojawił się jakiś fajny homarek Omesi :razz: , PO jest jednak cenowo poza moim zasięgiem, a ktoś pokroju Steinharta mógłby się pokusić o twórczą inspirację, dla mnie dopóki nie będzie to ewidentna podróbka z nazwą, jest to akceptowalne na równi z Marinami :razz:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Rudolf, Niech się nosi.

Ja tylko o tym, że ja sobie takiego nie kupię.
Ale Omegi takiej też nie. ;-)

Przecież wiesz, że ja nie jestem antyhomarowym talibem ;-)

:
Czyli jakby ten zegarek zrobił Steinhart to by był cool , a jak ktoś inny to nie bardzo ?

:
Satanista chyba wogóle nie lubi homarów. Śfinja :P ;-)

Albo gorzej :!:
Nie lubi Omegi :P
Zamkniemy ich w izolatce razem z Blazem co nie lubi Rolexa :P
Smok będzie celę niżej :twisted:

Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2011-12-04, 22:00, w całości zmieniany 1 raz
:
Wiesz Rudolf, co mnie drażni, i co dotyczy też mojej KS? Te indeksy godzinowe. Kurcze nie wiem, jakby dali inną czcionkę, może nawet inny kolor tylko. Sam nie wiem. Chyba by było zupełnie inaczej i mniej kontrowersyjnie.
Tak się zastanawiam, czy u mnie nie dałoby rady zmyć te cyferki.

hrg.pl
:
Rudolf, nie przejmuj się, melepety z zazdrości melepecą :mrgreen:
Zegar fajny i na pewno nie kontrowersyjny, a z gustami, to wiesz, jak z d....ą

:
Nie mam nic do homarów! Mam przecież maryśkę z CG (stealth) i MQJ ;-)
A tym bardziej do Omegi.
To PO jakoś mnie się nijak nie widzi.

Jest jednak kilka fajnych modeli, np. moonwatch, czy aquaterra (szczególnie poprzedni model).

A o Stenku, to Rudolf chyba do Iksa pisał, nie do mua?

:
Santino napisał/a:
A o Stenku, to Rudolf chyba do Iksa pisał, nie do mua?
miedzy innymi , także do Segoya

nie mam z tym problemu że komuś się nie podoba ten zegarek

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum