Panowie,
Od początku z wielką uwagą sledziłem losy naszej pierwszej sensownej firmy w branży od smierci Unitry
Z prawdziwym smutkiem zauważylem to :
http://allegro.pl/polpora-jedynki-i1989525802.html
Łącząc to z faktem, że nie ma kolekcji za 2010 i 2011 - pozostaje smutne stwierdzenie że marka i fajna inicjatywa Pana Krzysztofa wlaśnie umiera ...
Odpowiedz do tematu
:
Cóż, chyba ducha (i nabywców) zbrakło; o ile pamiętam Stolice Polski w pierwotnym zamiarze miały byc pojedyńczą edycją.
BTW chyba jeszce Gniezno było?
J.
BTW chyba jeszce Gniezno było?
J.
:
Tutaj im nie poszlo to zwijaja zagiel i wchodza w drugi- polska2012.
IMO to i tamto brzydkie
IMO to i tamto brzydkie
..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
:
"Bolanda 2222" to akurat nie ma chyba nic wspólnego
Po prostu Polporze sie chyba skończyła para - jedna lub druga
Po prostu Polporze sie chyba skończyła para - jedna lub druga
:
Jednak szkoda
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
ALAMO, sugerowalem sie pozostala oferta z ich konta allegro, myslalem ze to ci sami
..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
:
Oczywiście że szkoda
Prosta arytmetyka.
Czechy sa krajem 6x mniejszym od Polski, i jest tam miejsce dla dwóch całkiem przyzwoitych marek - bo za takie uważam i Prima, i JVD. To sami sobie powiedzcie, na ilu ludzi z odwagą i pomyslem jest miejsce w Polsce.
Fazi64 napisał/a: |
Jednak szkoda |
Oczywiście że szkoda
Prosta arytmetyka.
Czechy sa krajem 6x mniejszym od Polski, i jest tam miejsce dla dwóch całkiem przyzwoitych marek - bo za takie uważam i Prima, i JVD. To sami sobie powiedzcie, na ilu ludzi z odwagą i pomyslem jest miejsce w Polsce.
:
Sporo psów ludzie na nich wieszali .. że drogo, że Eta .
Sam nie jestem jakimś tam miłośnikiem marki .. oglądałem na żywo w OCDC i nas żywo prezentują się dobrze , poprawnie , taki spokojny styl.
Dla mnie troszkę zabrakło tego pierwiastka szaleństwa w dizajnie .
Sam nie jestem jakimś tam miłośnikiem marki .. oglądałem na żywo w OCDC i nas żywo prezentują się dobrze , poprawnie , taki spokojny styl.
Dla mnie troszkę zabrakło tego pierwiastka szaleństwa w dizajnie .
:
Chociaż żaden z zegarków mnie nie przkonał, to jednak kibicowałem Polporze od początku.
Byłaby to jednak szkoda, gdyby firma przestała istnieć
Byłaby to jednak szkoda, gdyby firma przestała istnieć
:
Polpora była jedyną dotąd poważną marką. Mam nadzieję, że będzie.
Czas - śmiechu warte. Copernicus - towarzystwo wzajemnej adoracji nadal twierdzi, że to będzie coś więcej poza renderami. Paweł Jankowski - jest nadzieja. G. Gerlach - rozwija się.
Jest jeszcze miejsce na Polporę. Szkoda więc. Jeśli to prawda...
Czas - śmiechu warte. Copernicus - towarzystwo wzajemnej adoracji nadal twierdzi, że to będzie coś więcej poza renderami. Paweł Jankowski - jest nadzieja. G. Gerlach - rozwija się.
Jest jeszcze miejsce na Polporę. Szkoda więc. Jeśli to prawda...
:
POLPORA
Niestety prawda jest taka, że mało kto zdecyduje się wyłożyć 3 000 - 4 000 złotych na zegarek od firmy bez tradycji. Tym bardziej, że w kolekcji nie ma jakiegoś szału
Ja bym wolał już kupić Certine DS1 lub Tissota Visdate
COPERNICUS
Coś temat niestety ucichł, tu bym się zastanowił nad wyłożeniem większej kasy za ich, póki co wyimaginowanego regulatora. IMO jest bardzo fajny.
Paweł Jankowski
No to taki nasz polski AHCI i ja mu dopinguję pełną gębą. Nawet o ceny pytałem i jak ruszy już z produkcją to kto wie
Niestety prawda jest taka, że mało kto zdecyduje się wyłożyć 3 000 - 4 000 złotych na zegarek od firmy bez tradycji. Tym bardziej, że w kolekcji nie ma jakiegoś szału
Ja bym wolał już kupić Certine DS1 lub Tissota Visdate
COPERNICUS
Coś temat niestety ucichł, tu bym się zastanowił nad wyłożeniem większej kasy za ich, póki co wyimaginowanego regulatora. IMO jest bardzo fajny.
Paweł Jankowski
No to taki nasz polski AHCI i ja mu dopinguję pełną gębą. Nawet o ceny pytałem i jak ruszy już z produkcją to kto wie
:
Odpowiedz do tematu
Paweł cały czas produkuje !
Tyle że caly czas nie jest zadowolony z efektu. Co tylko podkreśla z jakim podchodzi do tego zaangażowaniem, bo już ostatnie modele kopert naprawdę nie odbiegały od poziomu wykonania światowych producentów jego pokroju, gdzie podzespoły sa częściowo wykańczane ręcznie. Ale dla Pawła to za mało
Tyle że caly czas nie jest zadowolony z efektu. Co tylko podkreśla z jakim podchodzi do tego zaangażowaniem, bo już ostatnie modele kopert naprawdę nie odbiegały od poziomu wykonania światowych producentów jego pokroju, gdzie podzespoły sa częściowo wykańczane ręcznie. Ale dla Pawła to za mało