Odpowiedz do tematu
:
Na mewkę to sam choruję od dłuższego czasu. Niedługo mam urodziny to będzie okazja
" Idiotów generalnie jest mało na świecie, ale są tak sprytnie porozstawiani, że co rusz któregoś spotykamy "
:
W latach 30-tych sam Graf Zeppelin latał nad Opolem i Opolszczyzną,stąd pewnie i mi się podobają.
jslanina napisał/a: |
Zeppeliny też mi się zawsze podobały.
|
W latach 30-tych sam Graf Zeppelin latał nad Opolem i Opolszczyzną,stąd pewnie i mi się podobają.
:
A tego to nie wiedziałem To jakby trochę patriotyczny obowiązek żeby się podobały
Bo i mnie leżą
Bo i mnie leżą
:
bonokce, Chcesz zostać archeologiem?
:
Ważne, że szwagier uratowany przed zakupem bezdusznika
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2011-12-19, 12:29, w całości zmieniany 1 raz
Bronek napisał/a: |
Kupiony zegarek to: Tissot Le Locle |
Ważne, że szwagier uratowany przed zakupem bezdusznika
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2011-12-19, 12:29, w całości zmieniany 1 raz
Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
:
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2011-12-19, 12:48, w całości zmieniany 1 raz
Lepszy bezdusznik niż kłalita, co udaje to, czym nie jest.
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2011-12-19, 12:48, w całości zmieniany 1 raz
:
Te daty takie malutkie nowe bryle na święta by się przydały.
Santino napisał/a: |
bonokce, Chcesz zostać archeologiem? |
Te daty takie malutkie nowe bryle na święta by się przydały.
:
Ale w kwarcykach te koszmarne przeskakiwanie wskazówek.
a fujjjjji
Sam nosiłem kwarcyki, ale nigdy więcej
Blaz napisał/a: |
Lepszy bezdusznik niż kłalita, co udaje to, czym nie jest. |
Ale w kwarcykach te koszmarne przeskakiwanie wskazówek.
a fujjjjji
Sam nosiłem kwarcyki, ale nigdy więcej
Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
:
Wolę koszmarne przeskakiwanie wskazówek niż Tissota.
kumpel koronki napisał/a: | ||
Ale w kwarcykach te koszmarne przeskakiwanie wskazówek. a fujjjjji Sam nosiłem kwarcyki, ale nigdy więcej |
Wolę koszmarne przeskakiwanie wskazówek niż Tissota.
:
Też już nie lubię Tiszota. 25 lat mi taki kwarcyk życie odmierzał i cholernik dalej chodzi musi ma jakąś wadę fabryczną
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2011-12-19, 21:47, w całości zmieniany 2 razy
Odpowiedz do tematu
Blaz napisał/a: |
Wolę koszmarne przeskakiwanie wskazówek niż Tissota. |
Też już nie lubię Tiszota. 25 lat mi taki kwarcyk życie odmierzał i cholernik dalej chodzi musi ma jakąś wadę fabryczną
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2011-12-19, 21:47, w całości zmieniany 2 razy