Witam,
Panowie szukam czegoś podobnego do ds1, dokładnie taki:
Ma to być prezent dla kumpla z pracy... stąd budżet ograniczony do przedziału 500 - 700 pln. Nie musi to być zegarek mechaniczny.
Istnieje coś takiego? Z góry dzięki za pomoc.
ps. interesują mnie tylko zegarki nowe.
pozdrawiam
Przemo;
Odpowiedz do tematu
: Certina ds1
:
A na czym ma polegać podobieństwo?
Perfect wytwarza imitacje praktycznie wszystkich modeli innych zegarków. Casio wiele takich ma.
Perfect wytwarza imitacje praktycznie wszystkich modeli innych zegarków. Casio wiele takich ma.
:
Czarna tarcza, srebrne indeksy i wskazówki, podobna koperta.
Ogólnie chodzi o to, że mamy 700 złociszy i wiemy, że kumplowi podoba się ds1 (podobno nawet mierzył) Jest jednak poza zasięgiem cenowym. i tu by się przydała pomoc kumotrów bardziej opatrzonych po markach i modelach zegarek nie powinien udawać ds1.. bo pewnie se kumpel taką kupi sam kiedyś .. ale chcemy trafić w jego gust
Blaz napisał/a: |
A na czym ma polegać podobieństwo? |
Czarna tarcza, srebrne indeksy i wskazówki, podobna koperta.
Ogólnie chodzi o to, że mamy 700 złociszy i wiemy, że kumplowi podoba się ds1 (podobno nawet mierzył) Jest jednak poza zasięgiem cenowym. i tu by się przydała pomoc kumotrów bardziej opatrzonych po markach i modelach zegarek nie powinien udawać ds1.. bo pewnie se kumpel taką kupi sam kiedyś .. ale chcemy trafić w jego gust
:
...Violence, a nie możecie jakiejś podobnej Certiny w kwarcu kupić? Pewnie znalazłby się podobny model.
:
To, że mu się podoba DS1 nie znaczy, że spodoba mu się podobny
Często bywa tak, że tylko ten, żaden inny. I wtedy będziecie mieli zegarek, tfu, Kumpla na sumieniu i jego dobre samopoczucie.
Lepiej poszukać takiej w kwarcu...
Często bywa tak, że tylko ten, żaden inny. I wtedy będziecie mieli zegarek, tfu, Kumpla na sumieniu i jego dobre samopoczucie.
Lepiej poszukać takiej w kwarcu...
:
Takiej chyba nie ma.
:
Jak nie ma, to proponowałbym jakoś dołożyć, żeby chłop miał frajdę.
A jeśli nie, to koniaczek, czy inne myszowate czytadło
A jeśli nie, to koniaczek, czy inne myszowate czytadło
:
zgadzam się z przedpiścą w całej rozciągłości
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
też nie mogę znaleźć.
Santino, też ten znalazłem, muszę jeszcze pomyśleć.
Tak czy inaczej dzięki za pomoc. Swoją drogą dziwne, że nie ma nic podobnego
Blaz napisał/a: |
Takiej chyba nie ma. |
też nie mogę znaleźć.
Santino, też ten znalazłem, muszę jeszcze pomyśleć.
Tak czy inaczej dzięki za pomoc. Swoją drogą dziwne, że nie ma nic podobnego
:
To akurat zaleta, że nie ma podobnej.
Bierz tą DS Podium, co pokazałem. Wprawdzie kwarc, ale nie wykluczałeś
Bierz tą DS Podium, co pokazałem. Wprawdzie kwarc, ale nie wykluczałeś
:
Mam taką DS Podium i mi się podoba, do wykonania też nie mam zastrzeżeń. Ale nie wiem czy przypomina DS1 za bardzo
"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
:
Za bardzo to nie.
Ale też fajna jest
Ale też fajna jest
:
DS Podium kupiony.. muszę mu jeszcze pasek wymienić. Zastanawiałem się nad czymś z pasków Becka:
1. Louisiana:
2. Carp:
Uważacie, że lepiej mu na brązowym pachu czy czarnym? Może jakieś propozycje? Tak do 100pln
1. Louisiana:
2. Carp:
Uważacie, że lepiej mu na brązowym pachu czy czarnym? Może jakieś propozycje? Tak do 100pln
:
Ale który?
Odpowiedz do tematu
Violence napisał/a: |
DS Podium kupiony |
Ale który?