Święta świętami zakupy choinkowe dokonane - czas myśleć o nowym roku . W oczekiwaniu na sokoła stwierdziłem, że może warto dokupić jeszcze jednego nurasa mu do pary - bo wstyd się przyznać, ale nurasa żadnego jeszcze nie mam . Zawsze po głowie chodziły mi Orienty. Ponieważ z pomysłu revolvera się wyleczyłem (w jego cenie wiele innych ciekawych zegarków mam na liście), stwierdziłem, że może warto kliknąć tani substytut. I tak na liście mam 3 modele - wszystkie w jedynym słusznym kolorze - czyli niebieskim. Nie ważne który wygra - i tak nie będą noszone na bransolecie - także proszę przy ocenie nie brać pod uwagę ich jakości
Mako:
Big Mako:
Excursionist:
Odpowiedz do tematu
:
GMT. Mako to taki mały fiat zegarków. Do kupienia tylko wtedy, gdy nie masz innej opcji.
:
Ja też trzeciego kliknąłem - pierwsze dwa już mam!
:
Jak duża łapka to ostatniego.
Wiem bo mam
Wiem bo mam
:
Jeżeli ma być nuras to tylko nr 2. Klasyka, która nigdy się nie znudzi.
RG
RG
:
Woytec60, - po co ja się będę męczył - wezmę twoją listę i będę zegarek po zegarku kupował
:
dobre, dobre Zagłosowałem na BM, ale w zasadzie tylko z myślą, żeby później dokupić również GMT
Blaz napisał/a: |
GMT. Mako to taki mały fiat zegarków. Do kupienia tylko wtedy, gdy nie masz innej opcji. |
dobre, dobre Zagłosowałem na BM, ale w zasadzie tylko z myślą, żeby później dokupić również GMT
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Na początek trójkę.
A później pozostałe dwa
A później pozostałe dwa
:
Dżemti.
:
Ostatnio zmieniony przez revolta 2011-12-23, 15:53, w całości zmieniany 1 raz
Excursionist na bransolecie od big mako najlepsza konfiguracja , a ze nie bedziesz nosił go na bransolecie jak napisałes ,to i tak Excursionist ( wiem bo mam )
Ostatnio zmieniony przez revolta 2011-12-23, 15:53, w całości zmieniany 1 raz
:
Głosuje na nr 2 bo mam i jest świetny, choć trójką też bym nie pogardził
Pozdrawiam
SG
SG
:
Zdecydowanie 3 tylko do niego trzeba łapy , BM (po japońsku) takiese .
:
Ja jestem za 2gim, ale 3ci też świetny.
"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
:
Odpowiedz do tematu
Excursionist zdecydowanie
Bo :
-mniej popularny
-ładniejszy od pozostałych
-bo tak
Bo :
-mniej popularny
-ładniejszy od pozostałych
-bo tak