Sturmanskie Chronograph
Odpowiedz do tematu

Arek
[Usunięty]
:
ja nie wiem co bym wybrał. Nowe Szturmanskie bardzo fajne (ja wybrałbym nr.1) ale to co mnie od nich odpycha to cena i świadomość że za jedną trzecią ceny nowego mogę kupić takiego w bardzo dobrym stanie, ale z napisem CCCP na tarczy

:
Arek napisał/a:
ja nie wiem co bym wybrał. Nowe Szturmanskie bardzo fajne (ja wybrałbym nr.1) ale to co mnie od nich odpycha to cena i świadomość że za jedną trzecią ceny nowego mogę kupić takiego w bardzo dobrym stanie, ale z napisem CCCP na tarczy

możesz rozwinąć? jakiś link albo cuś.

:
No właśnie, podaj jakiś namiar...

RG

:
Iks1984, Ty mnie nie szczuj, bo najlepiej to mieć strzałkę, białą, czarną, srebrną i kremową :twisted: :mrgreen: :razz:

Arek
[Usunięty]
:
Ale do czego?? Do Szturmańca?? Bazarek trzeba obserwowac, albo różne allegra bo czasem się trafiają.
Tu na przykład kolega Alamo sprzedaje podobnego: http://www.chinawatches.pl/viewtopic.php?t=7480 Co prawda tarcza inna, no i nie jest to na pewno stan NOS, ale zegar taki sam :roll:

tara
[Usunięty]
:
a tego czanego z allegro widzieli?

:
Svedos napisał/a:
Iks1984, Ty mnie nie szczuj, bo najlepiej to mieć strzałkę, białą, czarną, srebrną i kremową :twisted: :mrgreen: :razz:

zgadza się :wink: :mrgreen: - w wersji minimalistycznej może być czarna strielka, jasny zuan, i kremowa cemepka :razz:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
dla mnie strzałka :)

:
Arek napisał/a:
Ale do czego?? Do Szturmańca?? Bazarek trzeba obserwowac, albo różne allegra bo czasem się trafiają.
Tu na przykład kolega Alamo sprzedaje podobnego: http://www.chinawatches.pl/viewtopic.php?t=7480 Co prawda tarcza inna, no i nie jest to na pewno stan NOS, ale zegar taki sam :roll:

aaaa nie dogadaliśmy się, myślałem że masz coś podobnego do strzałki w cenie o której wspomniałeś.
Poljota już posiadam :)

:
Zdecydowanie Strzałkę bym wybrał na Twoim miejscu.

:
Albo czarna strzała, albo szturmaniec numero uno :wink:

G. Gerlach - polskie zegarki

Szczęście dla wszystkich za darmo! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony!
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum