coś innego...
Odpowiedz do tematu

:
Według mnie ten Steinhart to jeden z najładniejszych pilotów, na żywo jest rewelacyjny. Miałem go na ręce i powiem tak - jeśli nosisz zegarek wysoko to nie ma problemu, a jesli nisko (tak jak ja) w miejscu zgięcia na granicy dłoni, to będzie okropnie niewygodny.

СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
No dobra, to może jakieś alternatywy? bo my tu gadu gadu, a chłop w sadzie, wiadomo :mrgreen: :razz:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Tu się nie ma nad czym zastanawiać - bierz Stenka. Alternatywą byłaby Karola Certina DS First - ale chyba niedostępna i nie na sprzedaż :mrgreen:

No chyba, że inny klimat - wtedy znalazło by się coś fajnego - np SARB017 :mrgreen:

Ostatnio zmieniony przez Słoniu 2011-12-25, 22:14, w całości zmieniany 2 razy
:
Właśnie chodzi mi o inny klimat, lubię nurasy, ale chciałbym pierwszy zegar w 2012 kupić właśnie jakiś inny :razz: Eleganckie kostki odpadają, a oprócz tego Stenka nic "kwadratowego" nie znam - B&R jednak nie w budżecie :mrgreen: Bo znowu jak nie "kwadraciak" to co innego, żeby sie wyróżniało :?: :?: :roll:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks1984 napisał/a:
No dobra, to może jakieś alternatywy? bo my tu gadu gadu, a chłop w sadzie, wiadomo :mrgreen: :razz:

Jak coś innego i do tego pilot to może coś z Warda np:

http://www.christopherwar...1-auto-skt.html

lub PVD ale to dopiero nowość na luty zamówienia:

http://www.christopherwar...1-auto-kkt.html

Rozmiar 42 mm myślę, że będzie bardziej pasował niż Stenek

:
Miałem to SEIKO SBFG001 przez jednego wykendosa w domu, gdyby nie bransoleta został by na długo.
Fajny wyróżniający się i intrygujący zegarek, no i kanciak ;) są też czarne
http://www.ebay.pl/itm/23...984.m1423.l2649
Chyba że musi być głośnobieżny :mrgreen:

Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2011-12-25, 22:22, w całości zmieniany 2 razy
Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
:
kumpel koronki napisał/a:
Chyba że musi być głośnobieżny :mrgreen:

na 97% głośnobieżny :mrgreen:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks1984 napisał/a:
Aviation ile ma lug to lug?

56mm

:
Zrobiłem sobie wycinankę z papieru i niby tragedii by nie było :mrgreen: :twisted: No, ale w dalszym ciągu czekam na propozycje :!: :wink: :razz:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
WoW ! to wystawał by poza obrys mojego nadgarstka (54mm) :mrgreen:
do tego kwadraciak, czyli ma większą powierzchnie i to zauważalnie

Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2011-12-26, 12:56, w całości zmieniany 1 raz
Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
maciek
[Usunięty]
:
Tomek napisał/a:
Iks1984 napisał/a:
Aviation ile ma lug to lug?

56mm

o żesz... :mrgreen: Iksu, nie wariuj. :wink:

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum