zegarek z funkcja GMT
Odpowiedz do tematu

:
Jak vostok to tylko z ruskim mechanizmem, co to za rusek po przeszczepie :mrgreen: :twisted: . Poza tym mając kilka zegarków czy ważna jest dokładność? :mrgreen:

:
jslanina napisał/a:
Poza tym mając kilka zegarków czy ważna jest dokładność? :mrgreen:

No ważna, by wiadomo było który o której godzinie założyć. Po to muszą chodzić dokładnie :mrgreen:
Masz racje w pewnym sensie jeśli Rusek to cały. Też z tego założenia wyszedłem jak go kiedyś kupowałem, a nie tak jak tu :)
http://www.ebay.pl/itm/25...984.m1423.l2649
fajne zegarki ten sprzedawca ma

Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2011-12-29, 13:15, w całości zmieniany 1 raz
Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
:
No Etę niestety dość namiętnie pakują do ruskich - to już wolę seiko. Jednak dwa ruski które szczęśliwie posiadam mają rosyjskie serducha i nie narzekam :mrgreen:

:
Wlasnie nabylem dzis Certine DS Podium GMT Chronograph na bransolecie,ale odrazu dokupilem pasek carbon z czerwonym szyciem,wyglada bardzo OK.
Po wszystkich mozliwych upustach kosztowal 1450 zl,a wiec w budzecie zmiescilem sie.

:
fotki!

:
aleksander naza, - bez fotek się nie liczy!

:
Wersję z białą czy czarną tarczą? Zresztą obie są ładne, gratki, niech się nosi ..

:
Nie mam czym obfotac.
Kupilem wersje z czarna tarcza j,w
Po calym dniu uzytkowania jeden minus...malo czytelny odczyt drugiej strefy,oznaczone tylko 24,6,12,18. w godzinach 9,10 wskazowki zasloniaja tarcze drugiej strefy ale pewnie sie przyzwyczaje,reszta OK.

:
aleksander naza napisał/a:
Nie mam czym obfotac.

Dalby kto Kumotrowi jakiego linka do majfrienda z kamerami... ;)

Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe :)
litespeed
[Usunięty]
:
aleksander naza napisał/a:

Kupilem wersje z czarna tarcza j,w
.

Słuszny wybór! Czarna ładniejsza :)

:
Niektóre te Cytryny całkiem fajne są... Szkoda, że bakteryjne...

:
Santino napisał/a:
Niektóre te Cytryny całkiem fajne są... Szkoda, że bakteryjne...

No niektóre to normalnie z kapci wyrywają i są bez bakterii :)
Gdzie taką kupić i jakie to ma oznacz. refer. ?
Dał bym się pokroić :)

Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2011-12-31, 12:25, w całości zmieniany 3 razy
Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
:
kumpel koronki, prawdopodobnie to ten:
CERTINA - DS FIRST
Model : 2007
Diver : WR 200M
Referinta : C115.7184.42.51
Cadran : albastru marin metalizat
Quartz : ETA 955.112 (7 rubine)

Blaz
[Usunięty]
:
A gdzie ta Cytryna ma GMT? :shock: :cool: