Mam ochotę na kolejny zakup
Odpowiedz do tematu

:
Karolewskiej napisał/a:

Jacek, on swietny, ale mi Kemmner pasuje idealnie parametrami koperty

dalbys rade kemnera marine przytaszczyc jutro? boje sie w stenku marine tych 14,2mm przy 52 lug2lug i prostych uszach. Taki klocek moze byc na moich 16,5sm

s

:
Mocny miał też w bardzo dobrej cenie Amfibię 1967 na bransolecie.

hrg.pl
:
na bransolecie i z tarczą z cyframi to już imo nie to samo :neutral: :razz:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Strix, ja nie dam rady sie pojawic bo nie ma małżonki a juniora nie mam z kim zostawic :/

:
jslanina napisał/a:
Oczywiście dzięki tematowi Woytka60 i twojej sugestii jeszcze jeden link: :twisted:
http://www.seiyajapan.com...st-SARB017.html

Chyba za mocno nie ma co odwlekać. Zaprzestano podobno produkcji nowszej wersji Alpinisty, więc tej zielonej już zaprzestanej pewnie bardziej zaprzestaną robić ;)

Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2012-01-05, 15:33, w całości zmieniany 1 raz
Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
:
dobra, najblizszy zakup zegarkowy wybrany, dowiecie sie w swoim czasie ;)

:
kumpel koronki, - jak wytrzyma do kwietnia to się kliknie. Aktualnie znajduje się ona na miejscu nr 2 :smile: . A nikt u mnie nie chce nerki od sąsiadki kupić :mrgreen:

:
Dziś małżonce pokazałem zdjęciową galerie zegarków ulubionych co mam na HD zapisanych. Będzie tego ze 100sztuk. Powiedziała, że zielony Alpinista jest najładniejszy i najbardziej męski. Ja jej, że najmniejszy jest, Ona że nie muszę mieć wszystkiego największego :mrgreen:

Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum