Odpowiedz do tematu
:
przy takim wyborze ciężko się zdecydować - co chcesz
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
tuż, tuż
choć z trzeciej strony medalu, żal mi psuć ten stan rzeczy, bardzo błogi stan polecam
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2012-01-05, 22:21, w całości zmieniany 1 raz
Karolewskiej napisał/a: |
kumpel koronki, czy kupiles wreszcie jakis zegarek..... |
tuż, tuż
choć z trzeciej strony medalu, żal mi psuć ten stan rzeczy, bardzo błogi stan polecam
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2012-01-05, 22:21, w całości zmieniany 1 raz
Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
:
Niektórzy nasi koledzy z ADHD zegarkowym, to w tym czasie już "przerobili" po kilkadziesiąt sztuk...
Karolewskiej napisał/a: |
ty, ja juz kojarze, ze on rok przynajmniej szuka |
Niektórzy nasi koledzy z ADHD zegarkowym, to w tym czasie już "przerobili" po kilkadziesiąt sztuk...
:
Tu się kupi, tam się sprzeda, nie ma nudy na ręce I nie ma lipy!
:
Santino napisał/a: |
Niektórzy nasi koledzy z ADHD zegarkowym, to w tym czasie już "przerobili" po kilkadziesiąt sztuk... |
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
A bo co, masz coś do mnie?
Chociaż kilkadziesiąt to przesada, raczej kilkanaście...
Niektórzy nasi koledzy z ADHD zegarkowym, to w tym czasie już "przerobili" po kilkadziesiąt sztuk... |
A bo co, masz coś do mnie?
Chociaż kilkadziesiąt to przesada, raczej kilkanaście...
:
Skromniś
Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
:
Iks1984, to o Tobie też między innymi
Woytec60, Broń Boże, że mam coś do Ciebie. Wręcz odwrotnie!
Jak się zastanowić, to przez moje ręce też kilka w zeszłym roku się przewinęło, m. in.: Parnis pilot 44, Rotary kostka, Kemmner Udet, Meisterart Marina, TW Steel Renault, Ingersoll Sitting Bull, Seiko Samurai, CW Kingfisher...
Woytec60, Broń Boże, że mam coś do Ciebie. Wręcz odwrotnie!
Jak się zastanowić, to przez moje ręce też kilka w zeszłym roku się przewinęło, m. in.: Parnis pilot 44, Rotary kostka, Kemmner Udet, Meisterart Marina, TW Steel Renault, Ingersoll Sitting Bull, Seiko Samurai, CW Kingfisher...
:
A kto bogatemu zabroni
Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
:
domyśliłem się w moim przypadku było 41 sztuk No, ale co zrobić - gonienie króliczka daje wieeelką frajdę
Iks1984, to o Tobie też między innymi |
domyśliłem się w moim przypadku było 41 sztuk No, ale co zrobić - gonienie króliczka daje wieeelką frajdę
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
41 ??
Aż tyle, to się nie spodziewałem!
Aż tyle, to się nie spodziewałem!
:
szczerze mówiąc ja też nie , ale w Nowy Rok podsumowanie robiłem, są nawet zdjęcia dokumentujące każdą sztukę
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Odpowiedz do tematu
41 zegarkow - brawo, brawo - ladny wynik
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...