SARB na EDeCa
Odpowiedz do tematu

:
przy takim wyborze ciężko się zdecydować - co chcesz :razz: :wink: :mrgreen: :twisted:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
ty, ja juz kojarze, ze on rok przynajmniej szuka :mrgreen:

:
Karolewskiej napisał/a:
kumpel koronki, czy kupiles wreszcie jakis zegarek..... :?: :roll:

tuż, tuż :razz:
choć z trzeciej strony medalu, żal mi psuć ten stan rzeczy, bardzo błogi stan :) polecam

Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2012-01-05, 22:21, w całości zmieniany 1 raz
Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
:
Karolewskiej napisał/a:
ty, ja juz kojarze, ze on rok przynajmniej szuka

Niektórzy nasi koledzy z ADHD zegarkowym, to w tym czasie już "przerobili" po kilkadziesiąt sztuk... ;-)

:
Tu się kupi, tam się sprzeda, nie ma nudy na ręce :twisted: I nie ma lipy! :twisted:

:
Santino napisał/a:
Niektórzy nasi koledzy z ADHD zegarkowym, to w tym czasie już "przerobili" po kilkadziesiąt sztuk... ;-)

:twisted: :mrgreen:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Woytec60
[Usunięty]
:
Santino napisał/a:

A bo co, masz coś do mnie? :razz:
Chociaż kilkadziesiąt to przesada, raczej kilkanaście...

:
Skromniś :lol: :lol: :lol:

Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
:
Iks1984, to o Tobie też między innymi ;-)
Woytec60, Broń Boże, że mam coś do Ciebie. Wręcz odwrotnie!
Jak się zastanowić, to przez moje ręce też kilka w zeszłym roku się przewinęło, m. in.: Parnis pilot 44, Rotary kostka, Kemmner Udet, Meisterart Marina, TW Steel Renault, Ingersoll Sitting Bull, Seiko Samurai, CW Kingfisher...

:
A kto bogatemu zabroni :mrgreen:

Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
:
Santino napisał/a:
Iks1984, to o Tobie też między innymi ;-)

domyśliłem się :razz: w moim przypadku było 41 sztuk :twisted: No, ale co zrobić - gonienie króliczka daje wieeelką frajdę :wink:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
41 ??
:shock:

Aż tyle, to się nie spodziewałem!

:
szczerze mówiąc ja też nie :mrgreen: , ale w Nowy Rok podsumowanie robiłem, są nawet zdjęcia dokumentujące każdą sztukę :roll:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
oo, to jest wynik :D

:
41 zegarkow :shock: - brawo, brawo :roll: - ladny wynik :wink: :wink:

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

Pełna wersja forum