Ot postanowiłem kupić pierwszy automat, spodobały mi się dwa:
1Orient CET0B001B(klik)
2Orient FFM00002B0 (CFM00002B0-takie same chyba są)(klik)
Który lepiej? Za pierwszym przemawia cena (wygląda nawet fajnie a kilka stówek tańszy). Za drugim przeszklony dekiel (fajnie popatrzeć na mechanizm) wskaźnik rezerwy i to jak się układa na zdjęciach nadgarstkowych (tu pierwszy przegrywa-jakoś tak opływowo obło bransoleta łączy się z kopertą).
Fundusze mam ok 800zł (akurat w tych linkach ceny wywindowane-zegarki da się upolować w mojej kasie)
Odpowiedz do tematu
: Typowy dylemat-dwa się podobają jeden można kupić.
Ostatnio zmieniony przez thewickerman88 2012-01-07, 22:23, w całości zmieniany 3 razy
Ostatnio zmieniony przez thewickerman88 2012-01-07, 22:23, w całości zmieniany 3 razy
:
Daj foty, bo ja ich zupełnie nie kleję po numerkach
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Kliknij w numerki-są odnośnikami do stron : )
:
oba będą nieczytelne, z dwojga złego dwójka
wklej foty, ludzie leniwe, klikać się nie chce z wieczora
wklej foty, ludzie leniwe, klikać się nie chce z wieczora
:
Klikać? A co to jest klikać???
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Dwójka, m. in. za możliwość wymiany kajdana na pasek.
:
YYYY no ten-zauważalnie zwiększyć nacisk na lewy klawisz urządzenia wskazującego zwanego myszą po uprzednim najechaniu na numer zegarka, będący odnośnikiem do podstrony sklepu gdzie można obejrzeć większą ilość pięknych i kolorowych obrazków
Ostatnio zmieniony przez thewickerman88 2012-01-07, 22:30, w całości zmieniany 1 raz
bow napisał/a: |
Klikać? A co to jest klikać??? |
YYYY no ten-zauważalnie zwiększyć nacisk na lewy klawisz urządzenia wskazującego zwanego myszą po uprzednim najechaniu na numer zegarka, będący odnośnikiem do podstrony sklepu gdzie można obejrzeć większą ilość pięknych i kolorowych obrazków
Ostatnio zmieniony przez thewickerman88 2012-01-07, 22:30, w całości zmieniany 1 raz
:
Jak już z tych to drugi bo bardziej czytelny.
:
Ostatnio zmieniony przez thewickerman88 2012-01-07, 22:59, w całości zmieniany 1 raz
Z czytelnością sobie poradzę, przez ostatnie 3 lata nosiłem takie coś (wybaczcie )
Ostatnio zmieniony przez thewickerman88 2012-01-07, 22:59, w całości zmieniany 1 raz
:
no sorry, ale ten bigben to jest bardzo czytelny, uwierz że te "O" będą przy nim niezłym wężowiskiem
:
Powiedział bym że Nr2 ze względu na możliwość zmiany kajdana na pasek (popieram zdanie kolegi Tomka) Przy 1 trudno by było coś dobrać.
Pozdrawiam
Krzysiek
Pozdrawiam
Krzysiek
:
Jak już to nr 2... jakoś kolorystycznie mi bardziej pasuje. Zmieniłbym też na pasek.
:
jeśli lubisz, aby na tarczy się coś działo - dwójka, ja bym jednak poszedł w stronę Excursionista lub Big Mako
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Odpowiedz do tematu
Pewnie masz rację. Czyli drugi czytelniejszy. W sumie gdyby nie kółko datownika byłoby jeszcze lepiej.