Kolejny zakup - czyli co wybrać
Odpowiedz do tematu

:
Zdecydowanie Steinhart!

Uwielbiam styl marine z niebieskimi wskazowkami na bialej tarczy. Co do wykonania stenka mozesz byc spokojny - bedzie tip-top

zielony alpinist mi sie ciut przejadl :D

strzalka mi sie podoba, ale kupilbym ja dopiero jak by mi sie troche pomysly konczyly

Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2012-01-08, 10:31, w całości zmieniany 1 raz
:
Za długa ta ankieta, da się skrócić czas jakoś? Ciekawy jestem wyników a i lider mi się w głowie powoli rysuje :twisted:

:
A ja seiko..bo tak i basta!

Woytec60
[Usunięty]
:
Moze pomogę? ;)

:
Strela piękna jest !

:
Strzałka wymiata.

Woytec60
[Usunięty]
:
No to jeszcze raz

;)

:
Kufa wszystkie trzy są zajebibi :shock: ale ja zacząłbym od Seiko bo tak

Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
jslanina już wybrał :grin: bo czyż można mu się oprzeć?

Cała galeria z dużą ilością zdjęć Marine Roman autorstwa kibi z WUS :arrow: TUTAJ KLIK . UWAGA :!: :!: Te zdjęcia powodują znaczny wzrost pożądania tego zegarka.

:
Strzalka z choragiewkami

..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..

Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
:
Chyba jednak strzalka najfajniejsza.

:
Szczała !

Zapraszam na bloga z kolekcją moich starych zegarków.
www.mechanicznezegarki.pl lub www.starezegarki.blogspot.com
:
...z racji tego, że są to 3 kompletnie różne zegarki, musisz wziąć wszystkie i po temacie jest :razz:

:
Jak ja was lubię! :mrgreen: :mrgreen: :twisted: Chętnie przytuliłbym wszystkie tsy tylko finanse mówią niet. Tak naprawdę super jest to, że w cenie 1 sfajcarskiej kłality można mieć 3 super czasomierze.
Tomek - dzięki, jak zawsze pomagasz w podniesieniu ciśnienia! :mrgreen: Wczoraj także zadbał o to SIRLUKE1.
Woytek - przez Ciebie na liście jest alpinista do którego uśmiecham się od pół roku. Strzałka też chodzi za mną od dawna i twoje zdjęcia także mi pomagają. Na koniec stycznia jeden z nich zostanie kliknięty :wink: Kolejne postaram się uzupełnić w tym roku.

:
:roll:
...Szczała!
:grin:

Ja nigdy nie błądzę - mogę się co najwyżej zataczać
- Gburp.
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum