Arek
[Usunięty]
2012-01-10, 15:48
: Poproszę o skasowanie mojego konta
Witam wszystkich!!
Nadszedł dzień w którym najprawdopodobniej zmieni się całe moje życie. Niestety wiąże się z tym odejście od tego dotychczasowego. Po dwóch latach uczestniczenia w społeczności China Watches chciałbym się z wami pożegnać i poprosić o
skasowanie mojego konta.
Moja decyzja jest nie odwołalna i nie podlega dyskusji. Byc może kiedyś powrócę do kolebki podrópkarzy i pijaków
Dziękuję wam za wspólnie spędzony czas
:
Arek, ale o co kaman

, wiem że człowiek czasami musi podjąć w życiu radykalną decyzję.
:
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Jak taka deklaracje kilka lat temu słyszałem od kumpla to wstapił do zakonu .
??????????????????????????????????????????????????
:
...Arek, a może po prostu zawiesisz konto na czas nieokreślony. Jak będziesz chciał, to za rok, czy tam 5 lat zajrzysz tu znowu. Jakoś tak inaczej jest żegnać się z kimś, kogo się poznało. Zrobisz jak uważasz, mam nadzieję tylko, że nie znikniesz z powierzchni ziemi w otchłań czegoś...niewiadomego.
...tak czy siak - powodzenia
:
Arek, zostałeś modem na kizi
Żarcik taki...szkoda, dopiero co się poznaliśmy
Powodzenia i wszystkiego co tylko,
pozdrawiam
Blaz
[Usunięty]
2012-01-10, 16:55
:
Z bólem serca, ale wiem, że to tylko konto. Osoba Arek jeszcze się wśród nas pojawi.
Powodzenia Arek. Życzę Ci, żeby udało Ci się wszystko, co zaplanowałeś.
Do zobaczenia.
:
Jeszcze się nie karnąłeś babcią, więc nie wiem czy to jest dobry moment na takie decyzje

Szkoda by było, ale uszanować trzeba...
hrg.pl
:
Arek nie wiem o co chodzi, ale powodzenia.
:
Mogę się tylko domyślać o co biega i liczyć na to że to sposób na realizację siebie.
Szerokości Arku i liczę że za jakiś czas wrócisz. Aha, no i jak będziesz we Wrocławiu to daj znak - nocleg zawsze się znajdzie
:
Dobry chłopak był i mało pił
Arek będzie nam ciebie brakowało , wracaj do nas szybko !