Pragnę mieć zegarek,ale jaki????
Odpowiedz do tematu

Blaz
[Usunięty]
:
Pasek tam kupowałem. :mrgreen:

sylwek
[Usunięty]
:
santino????? kusisz sokołem?? powiem szczerze, że z racji innego hobby to ja chetnie bym przytulił obydwa bliźniaki i pzl-a do tego na dokładkę,i wiem że byłby to swietny komplecik, którym mółgłbym błyszczeć w niejednym towarzystwie :razz: , :razz: , i zapewne przez najblizszych kilka dni będę i o tym rozwiązaniu intensywnie myślał
pozdr i czekam na dalsze propozycje

:
Santino napisał/a:
No chyba właśnie Sold Out

A nie zauwałyłem :sad:
Jest tutaj, ale cena juz ciut inna: http://www.joynetmall.com...jbvluzwkjqmgtdo

:
A kupował tam ktoś? Ten Orient to nr. 1 na mojej skromnej liście (mowa o czerwonym). Po prostu wymiata. Z drugiej strony ich podobno tylko 500 sztuk było, więc dziwne, że jeszcze dostępny.

:
Ten Maurycy jest ładniusi ale sporo ponad budżet :sad:

:
Tomek, - a mnie dzisiaj denerwujecie - druga pozycja z mojej listy (po cichu liczę na realizację tej pozycji w tym roku) - tylko jak to draństwo zalegalizować :twisted:

:

jslanina napisał/a:
Tomek, - a mnie dzisiaj denerwujecie

A mnie kto wnerwia od kilku dni się pytam ja? :evil:

jslanina napisał/a:
Aby podtrzymać tradycję: takie pudełko jakieś przyszło

A w nim drugie siakieś takie było:

:mrgreen:

Ostatnio zmieniony przez Tomek 2012-01-13, 15:09, w całości zmieniany 1 raz
:
Tomek, - oj tam oj tam - o rzymiankę się denerwujesz - jutro w nadgarstkowych będzie :mrgreen:

:
jslanina napisał/a:
Tomek, - oj tam oj tam - o rzymiankę się denerwujesz - jutro w nadgarstkowych będzie :mrgreen:

:evil:

:
Remik napisał/a:

Iks1984 napisał/a:
Remik, ale na kajdanie miał być :wink: :razz:

Na jakimś meszyku też by fajnie wyglądał :razz: . Ale rzeczywiście nie doczytałem :oops:

Ale oni sprzedają firmowe bransy do M177 - 200 juanow. Wygląda nawet nawet, ale nie do tego zegarka :lol:

sylwek
[Usunięty]
:
Tomek !!!!!!!! zaintrygowałeś mnie tym chriswardem ale teraz na pocztę muszę lecieć, później dokładniej oblukam

Blaz
[Usunięty]
:
sylwek napisał/a:
Tomek !!!!!!!! zaintrygowałeś mnie tym chriswardem ale teraz na pocztę muszę lecieć, później dokładniej oblukam

http://www.chinawatches.p...?t=5070&start=0

:mrgreen:

:
jslanina napisał/a:
Tomek, - a mnie dzisiaj denerwujecie - druga pozycja z mojej listy (po cichu liczę na realizację tej pozycji w tym roku) - tylko jak to draństwo zalegalizować :twisted:

Powiesz ze kosztowal po kosztach na blebayu za 50 noo. 70 dolcow wysylka za free :mrgreen: :razz:

..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..

Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
:
jslanina napisał/a:
... tylko jak to draństwo zalegalizować :twisted:

Można zdelegalizować związek :twisted:

Ostatnio zmieniony przez Tomek 2012-01-13, 17:22, w całości zmieniany 1 raz
:
Nio, Ward jest giiit:-)

GALERIA
Facebook: Spinnerstraps
Instagram: Spinnerstraps
Instagram: Spinnerslife