No więc tak - Keith Boschetti potwierdził 129$ i ani dolara mniej, przesyłka FedEx, co czyni przedsięwzięcie średnio opłacalnym. Chodzi mi tu o stosunek kosztu przesyłki i dodatkowych opłat do ceny towaru. Zegar robi zajebutne wrażenie, ale aż takim maniakiem chyba nie jestem
Za to przyjrzałem się ofercie Deep Blue i robi ona lepsze wrażenie niż podane wcześniej Excursionist i Monster
Są też jak Wy to nazywacie "odważniki" czy "prodiże" podobne nieco w stylu do Cave Dwellera. Poza tym kwarcowym AP Diverem
bow zwrócił moją uwagę na całkiem fajną linię Pro Sea Diver w automacie, no i potem przejrzałem już resztę...
To co mi się spodobało:
- All Purpose Diver czarny lub niebieski
Tylko z tego co widzę trudne je już dostać. No i są to kwarce, choć pewnie w tego typu zegarku to może być nawet zaletą, jak ktoś używa go zgodnie z przeznaczeniem, a nie tylko do lansu i kąpieli pod prysznicem
Bardzo mi się podoba ta "powycinana" koperta z tym "zębatym" bezelem, świetnie się to komponuje z kajdanem w stylu Kejw Dłelera - choć niestety trzeba sobie takie cuś dokupić osobno, zgadza się?
-Pro Sun Diver biały lub czerwony
Jesli się nie mylę to to samo co Pro Sea Diver, tylko z tarczą ze szlifem słonecznym. Do tego jest automat Miyoty i "klockowaty" wygląd podobnie jak w Boschecie
Wadą może być to, że poza firmowym kajdanem żaden inny sposób noszenia raczej nie wchodzi w grę. Pewnie uda się podczepić pasek, ale to musi dość śmiesznie wyglądać...
- Diver T-100 Daynight biały
Fajny bo z trytem, bo ciekawa tarcza, tylko koperta już mniej ciekawa niż w Sun Diverze - coś jak większa wersja mojego "Sękacza" SKZ207, ale za to można pewnie jakiś inny kajdan albo pasek doczepić. No i mechanizm to chyba jakaś kopia seikowego 7S26.
- Master Explorer czarny, niebieski lub czerwony
Też ciekawy kawał klocka, na jakimś (chyba) nowszym wynalazku Miyoty. Ale znowuż taka bardziej tradycyjna koperta
Z powyższych chyba najbliżej mi do Sun Divera, choć pewnie żaden nie będzie złym wyborem
No i były do wyboru trzy, a są cztery i to całkiem inne