Odpowiedz do tematu
:
no kupię Miał być jeden żółty DB tyle, żę w kwarcu, no to będzie automacik. Nie wiem kiedy, ale na listę obowiązkową trafia
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Może być i żółty w automacie
Iks1984 napisał/a: |
no kupię Miał być jeden żółty DB tyle, żę w kwarcu, no to będzie automacik. Nie wiem kiedy, ale na listę obowiązkową trafia |
Może być i żółty w automacie
:
Ostatnio zmieniony przez Iks 2012-01-07, 20:17, w całości zmieniany 2 razy
Mi się podoba ta druga wersja (starsza?) z innymi indeksami, może się uda dostać gdzieś Dosyć często te zegarki się na WUS pojawiają
Ostatnio zmieniony przez Iks 2012-01-07, 20:17, w całości zmieniany 2 razy
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
: Duży zegarek mechaniczny za ok. 1k pln.
Ostatnio zmieniony przez 2012-02-11, 11:30, w całości zmieniany 1 raz
Panowie zegarek potrzebny : )
Dla kumpla na urodziny.
Minimum 44mm, mechaniczny (automat lub manual), styl obojętny...kolega nie siedzi w temacie więc każda propozycja jest mile widziana.
Chińskie, kłalita, niemieckie, japońskie...jednym słowem wszystko.
Podobał mu się Szanghaj pilot (Svedosowy), Orient Star 300m tak dla przykładu.
Byłbym wdzięczny za propozycje poparte fotkami : )
Budżet oko≥o 1k pln ale możliwe jest przekroczenie budżetu.
Thx
Dla kumpla na urodziny.
Minimum 44mm, mechaniczny (automat lub manual), styl obojętny...kolega nie siedzi w temacie więc każda propozycja jest mile widziana.
Chińskie, kłalita, niemieckie, japońskie...jednym słowem wszystko.
Podobał mu się Szanghaj pilot (Svedosowy), Orient Star 300m tak dla przykładu.
Byłbym wdzięczny za propozycje poparte fotkami : )
Budżet oko≥o 1k pln ale możliwe jest przekroczenie budżetu.
Thx
Ostatnio zmieniony przez 2012-02-11, 11:30, w całości zmieniany 1 raz
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Ostatnio zmieniony przez Słoniu 2012-02-05, 18:17, w całości zmieniany 1 raz
Jak dużo może przekroczyć?
1. Steinhart Marine 44mm (ok. 1650):
2. Steinhart B-Uhr 44mm/47mm (ok. 1550)
3. Orient Big Mako 44mm (ok. 139Euro):
4. Excursionist 45mm (ok. 149Euro):
1. Steinhart Marine 44mm (ok. 1650):
2. Steinhart B-Uhr 44mm/47mm (ok. 1550)
3. Orient Big Mako 44mm (ok. 139Euro):
4. Excursionist 45mm (ok. 149Euro):
Ostatnio zmieniony przez Słoniu 2012-02-05, 18:17, w całości zmieniany 1 raz
:
Nie ma ścisłej granicy cenowej. Powiedzmy, że 1650pln jest osiągalne : )
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Genialny jest! Gdybym tylko miał ze 2-3 cm w nadgarstku mniej to bym sprzedał co się da i go miał! Ale nie mam, więc tylko pooglądać sobie mogę
Ostatnio zmieniony przez suchotnik7 2012-02-05, 18:26, w całości zmieniany 1 raz
Genialny jest! Gdybym tylko miał ze 2-3 cm w nadgarstku mniej to bym sprzedał co się da i go miał! Ale nie mam, więc tylko pooglądać sobie mogę
Ostatnio zmieniony przez suchotnik7 2012-02-05, 18:26, w całości zmieniany 1 raz
:
Panowie a gdzie i za ile można kupić Boschetta Cave Dweller II ? Bo ten typ bardzo przypadł do gustu : )
:
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2012-02-05, 19:09, w całości zmieniany 1 raz
pisar, za 1k pln Boschetta nie kupisz. Nawet używanego .. Podobnie jak Steinharta Tritona.
Naq Zatoce masz Shanghai'a pilota obrandowanego marką Engelhardt. To dokładnie ten sam zegarek, co Sylwka ..
Więcej http://www.chinawatches.pl/viewtopic.php?t=6694
Do kupienia KLIK 1 i KLIK 2
Wychodzi nieco taniej, jak ten z napisem "Shanghai" na tarczy. I wysyłka z Niemiec, zero zabaw z pośrednikami i Taobao ..
Naq Zatoce masz Shanghai'a pilota obrandowanego marką Engelhardt. To dokładnie ten sam zegarek, co Sylwka ..
Więcej http://www.chinawatches.pl/viewtopic.php?t=6694
Do kupienia KLIK 1 i KLIK 2
Wychodzi nieco taniej, jak ten z napisem "Shanghai" na tarczy. I wysyłka z Niemiec, zero zabaw z pośrednikami i Taobao ..
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2012-02-05, 19:09, w całości zmieniany 1 raz
:
Tomek, dzięki za info.
Budżet na Boschetta jest większy więc raczej na nim stanie.
Tylko pytanie czy najlepiej barć od Boschetta czy gdzieś indziej?
Tomek i jeszcze mam pytanie: czy bransoleta w Boschettcie jest w standardzie czy trzeba dokupić??
Budżet na Boschetta jest większy więc raczej na nim stanie.
Tylko pytanie czy najlepiej barć od Boschetta czy gdzieś indziej?
Tomek i jeszcze mam pytanie: czy bransoleta w Boschettcie jest w standardzie czy trzeba dokupić??
:
BCD bransoletę masz w standarcie. Gumę też...
Na wusie można szukać używek, nowy raczej tylko od Boschetta.
Na wusie można szukać używek, nowy raczej tylko od Boschetta.
:
Standardowo jest bransoleta i gumowy pasek w zestawie. Zakup od Boschetta to szip za $130 i na 100% cło i VAT (kurier UPS).
Polowałbym na WUS na używkę, Boschett nie wysyła już do skrytek pocztowych (więc np. Polamer odpada). No chyba, że masz kogoś w USA, wtedy to ma ręce i nogi ..
Btw bardzo dobry wybór, ten zegar jest genialny. Wielki, ciężki ale genialny ..
pisar napisał/a: |
zy bransoleta w Boschettcie jest w standardzie czy trzeba dokupić?? |
Standardowo jest bransoleta i gumowy pasek w zestawie. Zakup od Boschetta to szip za $130 i na 100% cło i VAT (kurier UPS).
Polowałbym na WUS na używkę, Boschett nie wysyła już do skrytek pocztowych (więc np. Polamer odpada). No chyba, że masz kogoś w USA, wtedy to ma ręce i nogi ..
Btw bardzo dobry wybór, ten zegar jest genialny. Wielki, ciężki ale genialny ..
:
Tomek, dzięki za info.
Akurat mam ziomków w usa więc tak źle nie będzie.
Generalnie myślałem, że ten model jest ciężko dostępny ale miło mnie zaskoczono : )
Akurat mam ziomków w usa więc tak źle nie będzie.
Generalnie myślałem, że ten model jest ciężko dostępny ale miło mnie zaskoczono : )
:
No toś kufa z nieba mi spadł .. Zapamiętam i będę wkrótce molestował
Boschetti to nie Wąski, nie urzyna kurze złotych jaj To najlepiej sprzedający się model Boschetta ..
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2012-02-05, 19:43, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Akurat mam ziomków w usa więc tak źle nie będzie. |
No toś kufa z nieba mi spadł .. Zapamiętam i będę wkrótce molestował
Generalnie myślałem, że ten model jest ciężko dostępny ale miło mnie zaskoczono : ) |
Boschetti to nie Wąski, nie urzyna kurze złotych jaj To najlepiej sprzedający się model Boschetta ..
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2012-02-05, 19:43, w całości zmieniany 1 raz