Towarzystwo wyjatkowo zgodne, jak widac.
Ja tez dalem glos na Certine.
Odpowiedz do tematu
:
:
Certina ofkors.
:
tag jest obrzydliwy ( ten bezel )...przynajmniej na tych fotach. cytryna rulezzzz
lepsze jutro było wczoraj
:
Cytryna, Tag taki se, a na przeczystą szkoda kasy.
:
co to wogole za dylemat jest ??
Weź Hujera !
Jest brzydszy od Certiny, ale za to bardziej prestiżowy !
Weź Hujera !
Jest brzydszy od Certiny, ale za to bardziej prestiżowy !
:
piłeś coś,czy pomyliłeś fora Alamku
ALAMO napisał/a: |
co to wogole za dylemat jest ??
Weź Hujera ! Jest brzydszy od Certiny, ale za to bardziej prestiżowy ! |
piłeś coś,czy pomyliłeś fora Alamku
:
Gdy patrzę na koronki Tagów to się zastanawiam jaki kompleks tam musieli mieć, żeby takie coś zaprojektować.
Precistę przemilczę. Trzyma swoją średnią podróbkarstwa, o pardon - twórczej inspiracji, i każe płacić z dziesięć razy więcej za to, że na tarczy jest napisane Precista, a nie Parnis. Zegarek dla wyjątkowych estetów.
Zostaje Certina. I dobrze, bo dobry to model.
Precistę przemilczę. Trzyma swoją średnią podróbkarstwa, o pardon - twórczej inspiracji, i każe płacić z dziesięć razy więcej za to, że na tarczy jest napisane Precista, a nie Parnis. Zegarek dla wyjątkowych estetów.
Zostaje Certina. I dobrze, bo dobry to model.
:
Ostatnio zmieniony przez Borewicz 2012-02-08, 09:46, w całości zmieniany 1 raz
Chyba Alamu fioletowa krówka uderzyła do głowy.
MSZ jedyne co ciekawe w Tagu, to tarcza (zaznaczam - ciekawe, acz niekoniecznie ładne), "Precista" u majfrienda za jakieś $70, zostaje Certina, która w tym towarzystwie jest po prostu oryginalna.
MSZ jedyne co ciekawe w Tagu, to tarcza (zaznaczam - ciekawe, acz niekoniecznie ładne), "Precista" u majfrienda za jakieś $70, zostaje Certina, która w tym towarzystwie jest po prostu oryginalna.
Ostatnio zmieniony przez Borewicz 2012-02-08, 09:46, w całości zmieniany 1 raz
"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
Jan Oborniak
:
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2012-02-08, 09:54, w całości zmieniany 1 raz
Musicie mi wybaczyć - zepsuł mi sie ekspres do kawy,i zamiast mojej kochanej espresso z rana walnąłem sobie plujkę. A to i tak dopiero dzisiaj, bo od soboty - bez kawy !
Of koz że Certina.
Of koz że Certina.
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2012-02-08, 09:54, w całości zmieniany 1 raz
:
Uuu, to współczuję, znam ból. Dlatego każdy porządny kawosz ma na podorędziu kafetierkę, tak na czarną godzinę. Dla mnie najtrudniejsze jest posiadanie zapasu kawusi
ALAMO napisał/a: |
Musicie mi wybaczyć - zepsuł mi sie ekspres do kawy,i zamiast mojej kochanej espresso z rana walnąłem sobie plujkę. A to i tak dopiero dzisiaj, bo od soboty - bez kawy !. |
Uuu, to współczuję, znam ból. Dlatego każdy porządny kawosz ma na podorędziu kafetierkę, tak na czarną godzinę. Dla mnie najtrudniejsze jest posiadanie zapasu kawusi
"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
Jan Oborniak
:
Ja też bo to normalny zegarek, czyli kup Pan Certinę
zbyszke napisał/a: |
Towarzystwo wyjatkowo zgodne, jak widac.
Ja tez dalem glos na Certine. |
Ja też bo to normalny zegarek, czyli kup Pan Certinę
Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
:
Ale o co chodzi:
Znczy chodzi Ci o tą konkretną pokazaną koronkę?
Blaz napisał/a: |
Gdy patrzę na koronki Tagów to się zastanawiam jaki kompleks tam musieli mieć, żeby takie coś zaprojektować. |
Ale o co chodzi:
Znczy chodzi Ci o tą konkretną pokazaną koronkę?
:
...Santino, mógłbyś !@#$% nie pokazywać tego Tag'a
:
Odpowiedz do tematu
...no zajefajny jest i za każdym razem nie mogę na niego patrzeć bo mnie krew zalewa