Odpowiedz do tematu
:
a ja sobie poskładam co nie co.
:
Czyli wyjdzie jak liczę 8 możliwości. Hmmm
No i cały plan wp!@#$%u
Nic to będzie zastępczy
No i cały plan wp!@#$%u
Nic to będzie zastępczy
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Nikuś zawsze możesz sprzedać Orsę...
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Nicku osłabiony chorobą!!!
Weźmnie se czarnucha, bo lubi czarnuchy
Weźmnie se czarnucha, bo lubi czarnuchy
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
ale pokazali... Beczka do kupienia, edc by Gerlach zapowiada się całkiem dobrze. Jak żyć. premierze, jak żyć...?
:
Hmm... właśnie w tej chwili nie mam nic z trytem... tak więc opcja mi się bardzo podoba.
:
handel jest handel,
: świeżak
witam! Trafiłem na forum poprzez zakup Dzika - wiem że to brzmi co najmniej dziwnie ale to czysta prawda i nie łapię jeszcze większości rzeczy więc czy ktoś może mnie oświecić co znaczy EDC? to skrót od czego?
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Every Day Carry - zegarek codzienny.
: Re: świeżak
Every Day Carry. Zegarek codzienny, nieściągalny jak trzeba, to i przez miesiąc. Prysznicowalny, myjogarowy.
Serio najpierw kupiłeś Dzika????
ciniol napisał/a: |
witam! Trafiłem na forum poprzez zakup Dzika - wiem że to brzmi co najmniej dziwnie ale to czysta prawda i nie łapię jeszcze większości rzeczy więc czy ktoś może mnie oświecić co znaczy EDC? to skrót od czego? |
Every Day Carry. Zegarek codzienny, nieściągalny jak trzeba, to i przez miesiąc. Prysznicowalny, myjogarowy.
Serio najpierw kupiłeś Dzika????
:
w życiu bym nie wpadł, praszczajcie durakowi mam kilkadziesiąt zegarków ale nie spotkałem sie nigdy z takim określeniem. mam nadzieję że koledzy nie uznają z e moje motto jest w 100 % prawdziwe czego jestem przykładem
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ostatnio zmieniony przez rysiek 2012-02-08, 22:06, w całości zmieniany 1 raz
a co miał Sokoła najpierw?
cinol co Cię skłoniło do wzięcia Dzika??
cinol co Cię skłoniło do wzięcia Dzika??
Ostatnio zmieniony przez rysiek 2012-02-08, 22:06, w całości zmieniany 1 raz
:
do roboty, cinol, do roboty! Czytać, spamować, no i spamować.
:
Odpowiedz do tematu
poprzez Dzika trafiłem na stronę Gerlacha a stamtąd na stronę China Watches, a Dzik no cóż .... zachciałem poszerzyć kolekcję o Made in Poland