Tak sobie dziś narysowałem projekt tarczy do jednowskazówkowca.
I jestem ciekawy Waszej opinii
Koperta będzie taka:
Podoba się, niepodoba, jakieś uwagi?
Odpowiedz do tematu
:
Badziew!!!
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
..ja się wypowiem później, bo na razie to widzę krzyżyk czerwony na białym tle (nie mylić z PCK)
:
Maxio, Jaki krzyżyk?
u mnie się wyświetla ok.
u mnie się wyświetla ok.
:
...taki co to pokazuje, że nie można wyświetlić zdjęcia , ale w robocie często tak mam, więc to na pewno nic z Twoim zdjęciem
Santino napisał/a: |
Maxio, Jaki krzyżyk? |
...taki co to pokazuje, że nie można wyświetlić zdjęcia , ale w robocie często tak mam, więc to na pewno nic z Twoim zdjęciem
:
A mi się ładuje...
Co do tarczy - to trochę mi odstaje stylistycznie od Twoich pozostałych projektów. Taką pandą trochę zajeżdża , albo jak kto woli Delbaną czy Atlantikiem murzynkiem. Może złamać trochę tę biel jakimś vintage'owym kolorkiem? Ciekawe też jakie wskazówki proponujesz - standardowe niebieskie od Mołni?
Co do tarczy - to trochę mi odstaje stylistycznie od Twoich pozostałych projektów. Taką pandą trochę zajeżdża , albo jak kto woli Delbaną czy Atlantikiem murzynkiem. Może złamać trochę tę biel jakimś vintage'owym kolorkiem? Ciekawe też jakie wskazówki proponujesz - standardowe niebieskie od Mołni?
"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
:
Sylwek, mi sie podoba, jedynie kolorek w logo bym usunal i zrobil jednolite biale
myslales juz o kopercie?
myslales juz o kopercie?
:
Zobaczcie teraz Melepety.
Adam - to jasne, to będzie takie srebrne, a wskazówki też srebrne, polerowane.
O takie:
Adam - to jasne, to będzie takie srebrne, a wskazówki też srebrne, polerowane.
O takie:
:
Santino, ja nie myślę, ja jestem pewien,,że aby zachować charakter poprzednich egzemplarzy , powinieneś to SANTINO i A3 dać taką samą czcionką jak w tamtych.. reszta raczej ok
:
sylwek, ale w każdym jest inną
Karolewskiej, no bez koperty bym nie ruszał
Karolewskiej, no bez koperty bym nie ruszał
:
Odpowiedz do tematu
Santino, to takie ło jak w jedyneczce zrób i będzie sliczniutko