Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez Maro66 2012-02-13, 23:08, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Maro66 2012-02-13, 23:08, w całości zmieniany 1 raz
Time is meaningless, and yet it is all that exists.
:
jeśli to nie tajemnica, wiele taka przyjemność?
:
przyjemność jest mniej kłalitatna od zegarka
yamak napisał/a: |
jeśli to nie tajemnica, wiele taka przyjemność? |
przyjemność jest mniej kłalitatna od zegarka
:
Normalnie 2140 PLN, ale można taniej. Nawet za 1660 PLN
Time is meaningless, and yet it is all that exists.
:
Przyjemna w noszeniu jest.
:
Ja za około 1800-1900 ciągle ją widzę, także te 1660, jeszcze ok, ale to 2140 mnie zszokowało
Maro66 napisał/a: |
Normalnie 2140 PLN, ale można taniej. Nawet za 1660 PLN |
Ja za około 1800-1900 ciągle ją widzę, także te 1660, jeszcze ok, ale to 2140 mnie zszokowało
:
Tak sobie przypominam że miałeś limitkę , a ja mam dalej i nie zamierzam opchnąć, jestem jak chomik .
Nie do końca, limitkę musiałem spieniężyć |
Tak sobie przypominam że miałeś limitkę , a ja mam dalej i nie zamierzam opchnąć, jestem jak chomik .
:
Bardzo ładna.
Gratuluję.
...I ma linie na cyferblacie, nie musisz w paincie się męczyć.
Gratuluję.
...I ma linie na cyferblacie, nie musisz w paincie się męczyć.
Ja nigdy nie błądzę - mogę się co najwyżej zataczać
- Gburp.
- Gburp.
:
U mnie też limitka ma zagwarantowane miejsce na długo. Czarnulka też fajna jest!
:
Mnie też. Chociaż niedawno ogladałem białą na bransolecie, wydaje mi sie nawet że fajniejsza.
:
Jak przymierzałem się do zakupu to wynegocjowałem w stacjonarnym-prowincjonalnym sklepie 1590 zł
Marku Twoje zdjęcia tej Cytryn rozwalają po prostu. Zegarek pręży się 3 razy lepiej na nich niż w rzeczywistości wygląda
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2012-02-14, 20:15, w całości zmieniany 1 raz
Normalnie 2140 PLN, ale można taniej. Nawet za 1660 PLN |
Jak przymierzałem się do zakupu to wynegocjowałem w stacjonarnym-prowincjonalnym sklepie 1590 zł
Marku Twoje zdjęcia tej Cytryn rozwalają po prostu. Zegarek pręży się 3 razy lepiej na nich niż w rzeczywistości wygląda
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2012-02-14, 20:15, w całości zmieniany 1 raz
Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
:
W rzeczywistości wygląda bardzo dobrze. Ja ciągle ze swojej się cieszę.
Cytat: |
Zegarek pręży się 3 razy lepiej na nich niż w rzeczywistości wygląda |
W rzeczywistości wygląda bardzo dobrze. Ja ciągle ze swojej się cieszę.
:
Dziś tę Certinkę przymierzyłem w salonie bo podoba mi się jak w gablocie stoi i na zdjęciach i kurka wodna ładna jest ale jak dla mnie za mała. Przez to sprawia wrażenie bardzo delikatnej, wręcz filigranowej. Brutalnie mówiąc - taki trochę damski się wydaje na mojej łapie
A obok stała szara, limited version, o 3 stówki droższa, ale jeszcze fajniejsza
A obok stała szara, limited version, o 3 stówki droższa, ale jeszcze fajniejsza
Segoy
:
Odpowiedz do tematu
Głos na DS-1 ładniejsza zdecydowanie