Jaki pierwszy prawdziwy zegarek
Odpowiedz do tematu

:
Zbyt mała do rozmiarów koperty . Zegarek sam w sobie super , wykonanie itp. tylko ta koronka :sad: . Dlatego wybrałem zwykłe mako które po miesiącu sprzedałem . Jednak inspiracja Omegą w tych diverach orienta troszkę mnie razi . Mako=300 , Big Mako=PO . Divery które niczego nie udają i są wyjątkowe to Orisy .

:
dariusz79 napisał/a:
Divery które niczego nie udają i są wyjątkowe to Orisy .

na ten przykład ten:

przykład świeżości i nowatorstwa :P

Ostatnio zmieniony przez wahin 2012-02-21, 00:22, w całości zmieniany 1 raz
:
Też troszkę 300 zalatuje .

:
dariusz79 napisał/a:
Też troszkę 300 zalatuje .

Będziesz polemizował z samym sobą ;)

:
Sam ze sobą to można hahahahah .

:
Ja nie wiem gdzie Wy te podobieństwa widzicie :shock: Wpatruję się i nic. Dla mnie całkowicie inne zegarki.

:
Fale na tarczy sa zarezerwowane dla 300 :wink: .

Ostatnio zmieniony przez dariusz79 2012-02-21, 07:21, w całości zmieniany 1 raz
maciek
[Usunięty]
:
dariusz79 napisał/a:
Fale na tarczy sa zarezerwowane dla 300 .

zarezerwowane powiadasz... :mrgreen:

:
Si . Choruje na ten zegarek ale wiecznie są inne wydatki .

sylwek
[Usunięty]
:
maciek napisał/a:
dariusz79 napisał/a:
Fale na tarczy sa zarezerwowane dla 300 .

ciekawe...mhm.. któraś cytryna ma też chyba jakieś fale....a zresztą tam ,może mieć i foki byle nie był śfajcarr :twisted:

:
maciek napisał/a:

oczywiście, nie wiedziałeś o tym?? :mrgreen: :twisted: My po prostu tacy podrupkarze jesteśmy, że tego nie dostrzegamy :twisted: :twisted:

dariusz79 napisał/a:
Jednak inspiracja Omegą w tych diverach orienta troszkę mnie razi . Mako=300 , Big Mako=PO

a mógłbyś kolego wrzucić jakieś foto i pokazać które konkretnie elementy w makowcach są "inspirowane" :razz: :?:

Ostatnio zmieniony przez Iks 2012-02-21, 08:23, w całości zmieniany 1 raz
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
To sa moje odczucia . Czcionka na bezelu jest podobna jak w omegach . Tak samo jak stenek to rolex ;-) . Powiedziałbym ze orient delikatnie wzoruje sie na omedze ale stenek robiąc swoje nurasy to już zywcem z rolka ściąga .

Ostatnio zmieniony przez dariusz79 2012-02-21, 09:26, w całości zmieniany 2 razy
Blaz
[Usunięty]
:
dariusz79 napisał/a:
Fale na tarczy sa zarezerwowane dla 300 :wink: .

Śmiała teza. :cool:

:
Nie wiem czy smiała . Poprostu te fale wybitnie kojarzą mi sie z 300 . Modele na 2011 już fal nie mają z tego co widziałem . Więc już rezerwacja zwolniona ;-) .

Blaz
[Usunięty]
:
A! Że Tobie się kojarzą? A mnie Omega kojarzy się z Hiltonem. I nie powiem jednak, że Hilton jest zarezerwowany dla Omegi, bo musi go współdzielić z innymi prestiżowymi kłalitami. :mrgreen:

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum