Odpowiedz do tematu
:
Zbyt mała do rozmiarów koperty . Zegarek sam w sobie super , wykonanie itp. tylko ta koronka . Dlatego wybrałem zwykłe mako które po miesiącu sprzedałem . Jednak inspiracja Omegą w tych diverach orienta troszkę mnie razi . Mako=300 , Big Mako=PO . Divery które niczego nie udają i są wyjątkowe to Orisy .
:
na ten przykład ten:
przykład świeżości i nowatorstwa
Ostatnio zmieniony przez wahin 2012-02-21, 00:22, w całości zmieniany 1 raz
dariusz79 napisał/a: |
Divery które niczego nie udają i są wyjątkowe to Orisy . |
na ten przykład ten:
przykład świeżości i nowatorstwa
Ostatnio zmieniony przez wahin 2012-02-21, 00:22, w całości zmieniany 1 raz
:
Też troszkę 300 zalatuje .
:
Będziesz polemizował z samym sobą
Też troszkę 300 zalatuje . |
Będziesz polemizował z samym sobą
:
Sam ze sobą to można hahahahah .
:
Ja nie wiem gdzie Wy te podobieństwa widzicie Wpatruję się i nic. Dla mnie całkowicie inne zegarki.
:
Ostatnio zmieniony przez dariusz79 2012-02-21, 07:21, w całości zmieniany 1 raz
Fale na tarczy sa zarezerwowane dla 300 .
Ostatnio zmieniony przez dariusz79 2012-02-21, 07:21, w całości zmieniany 1 raz
:
zarezerwowane powiadasz...
Fale na tarczy sa zarezerwowane dla 300 . |
zarezerwowane powiadasz...
:
Si . Choruje na ten zegarek ale wiecznie są inne wydatki .
:
ciekawe...mhm.. któraś cytryna ma też chyba jakieś fale....a zresztą tam ,może mieć i foki byle nie był śfajcarr
maciek napisał/a: | ||
zarezerwowane powiadasz... |
ciekawe...mhm.. któraś cytryna ma też chyba jakieś fale....a zresztą tam ,może mieć i foki byle nie był śfajcarr
:
oczywiście, nie wiedziałeś o tym?? My po prostu tacy podrupkarze jesteśmy, że tego nie dostrzegamy
a mógłbyś kolego wrzucić jakieś foto i pokazać które konkretnie elementy w makowcach są "inspirowane"
Ostatnio zmieniony przez Iks 2012-02-21, 08:23, w całości zmieniany 1 raz
maciek napisał/a: |
zarezerwowane powiadasz... |
oczywiście, nie wiedziałeś o tym?? My po prostu tacy podrupkarze jesteśmy, że tego nie dostrzegamy
Jednak inspiracja Omegą w tych diverach orienta troszkę mnie razi . Mako=300 , Big Mako=PO |
a mógłbyś kolego wrzucić jakieś foto i pokazać które konkretnie elementy w makowcach są "inspirowane"
Ostatnio zmieniony przez Iks 2012-02-21, 08:23, w całości zmieniany 1 raz
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Ostatnio zmieniony przez dariusz79 2012-02-21, 09:26, w całości zmieniany 2 razy
To sa moje odczucia . Czcionka na bezelu jest podobna jak w omegach . Tak samo jak stenek to rolex . Powiedziałbym ze orient delikatnie wzoruje sie na omedze ale stenek robiąc swoje nurasy to już zywcem z rolka ściąga .
Ostatnio zmieniony przez dariusz79 2012-02-21, 09:26, w całości zmieniany 2 razy
:
Śmiała teza.
Fale na tarczy sa zarezerwowane dla 300 . |
Śmiała teza.
:
Nie wiem czy smiała . Poprostu te fale wybitnie kojarzą mi sie z 300 . Modele na 2011 już fal nie mają z tego co widziałem . Więc już rezerwacja zwolniona .
:
Odpowiedz do tematu
A! Że Tobie się kojarzą? A mnie Omega kojarzy się z Hiltonem. I nie powiem jednak, że Hilton jest zarezerwowany dla Omegi, bo musi go współdzielić z innymi prestiżowymi kłalitami.