Jaki pierwszy prawdziwy zegarek
Odpowiedz do tematu

:
Mi i moim ziomalom . Zapomniałem dodać .

Blaz
[Usunięty]
:
Znaczy zakup będzie zbiorowy? :mrgreen:

:
Tak zbiorowe kupowanie ;-) . HAHAAHA . Orienty super zegareczki tylko szkoda ze zapięcie bransolety jest delikatnie mówiąc kiepske . Ja w swojej makówce wymieniłem na gumę od bonetto i tak konfiguracja sprawdza sie wyśmienicie .

:
dariusz79 napisał/a:
Czcionka na bezelu jest podobna jak w omegach

aha :mrgreen:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Taki zespół był ;-)

:
No podobne, a nie? Oba sa diverami i oba maja niebieska tarcze.

A, ze indeksy, wskazowki, koperta i bezel inne to juz drobiazg.

Jasne - maja podobny kilmat, ale bez przesady. Ale w sumie kazdemu sie moze kojarzyc co sie chce.

Pozdrawiam
Eryk

sylwek
[Usunięty]
:
A mnie się mój sznaucer coś usilnie kojarzy z psem :!: Znaczy się uważam ,że zerżnięty z psa jest,czy tam zainspirowany :razz: Ale prestiż chyba wysoki jest dla posiadaczy sznaucerów co nie :?: :mrgreen: Dobrze to ,czy źle Kumotrowie :?:

:
sylwek napisał/a:
A mnie się mój sznaucer coś usilnie kojarzy z psem :!: Znaczy się uważam ,że zerżnięty z psa jest,czy tam zainspirowany :razz: Ale prestiż chyba wysoki jest dla posiadaczy sznaucerów co nie :?: :mrgreen: Dobrze to ,czy źle Kumotrowie :?:

Znaczenie wyższy prestiż mają boksery :P

:
A amstaff to ma +90 do prestiżu i +150 do poważania na dzielni!

:
I z pyska mu Szwajcarem patrzy :P

:
Nie znacie się. :razz: Największy prestiż to Biały Owczarek Szwajcarski :wink:

:
Eeeee tam, bernardyn rulez, nawet zawieszkę kłalitną posiada .. To taki Patek wśród psów, na szczycie piramidy prestiżu :razz: :wink: :mrgreen:

sylwek
[Usunięty]
:
Tomek, nie lubię bernardynów od jakichś 25 lat,, wtedy to bernardyn sąsiada zeżarł 3 kilo szynki ,którą przygotowałem do wędzenia na Boże Narodzenie :evil: :evil:

:
sylwek napisał/a:
wtedy to bernardyn sąsiada zeżarł 3 kilo szynki ,którą przygotowałem do wędzenia na Boże Narodzenie

Rozumiem, że na Gwiazdkę uwędziłeś tego bernardyna :mrgreen:

sylwek
[Usunięty]
:
Tomek, nie ,uciekł był maszkaron,, a później mu wybaczyłem ,właściwie Jej .bo Ona Bela sie zwała. :mrgreen:

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum