Odpowiedz do tematu
:
Mi i moim ziomalom . Zapomniałem dodać .
:
Znaczy zakup będzie zbiorowy?
:
Tak zbiorowe kupowanie . HAHAAHA . Orienty super zegareczki tylko szkoda ze zapięcie bransolety jest delikatnie mówiąc kiepske . Ja w swojej makówce wymieniłem na gumę od bonetto i tak konfiguracja sprawdza sie wyśmienicie .
:
aha
dariusz79 napisał/a: |
Czcionka na bezelu jest podobna jak w omegach |
aha
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Taki zespół był
:
No podobne, a nie? Oba sa diverami i oba maja niebieska tarcze.
A, ze indeksy, wskazowki, koperta i bezel inne to juz drobiazg.
Jasne - maja podobny kilmat, ale bez przesady. Ale w sumie kazdemu sie moze kojarzyc co sie chce.
Pozdrawiam
Eryk
A, ze indeksy, wskazowki, koperta i bezel inne to juz drobiazg.
Jasne - maja podobny kilmat, ale bez przesady. Ale w sumie kazdemu sie moze kojarzyc co sie chce.
Pozdrawiam
Eryk
:
A mnie się mój sznaucer coś usilnie kojarzy z psem Znaczy się uważam ,że zerżnięty z psa jest,czy tam zainspirowany Ale prestiż chyba wysoki jest dla posiadaczy sznaucerów co nie Dobrze to ,czy źle Kumotrowie
:
Znaczenie wyższy prestiż mają boksery
sylwek napisał/a: |
A mnie się mój sznaucer coś usilnie kojarzy z psem Znaczy się uważam ,że zerżnięty z psa jest,czy tam zainspirowany Ale prestiż chyba wysoki jest dla posiadaczy sznaucerów co nie Dobrze to ,czy źle Kumotrowie |
Znaczenie wyższy prestiż mają boksery
:
A amstaff to ma +90 do prestiżu i +150 do poważania na dzielni!
:
Nie znacie się. Największy prestiż to Biały Owczarek Szwajcarski
:
Eeeee tam, bernardyn rulez, nawet zawieszkę kłalitną posiada .. To taki Patek wśród psów, na szczycie piramidy prestiżu
:
Tomek, nie lubię bernardynów od jakichś 25 lat,, wtedy to bernardyn sąsiada zeżarł 3 kilo szynki ,którą przygotowałem do wędzenia na Boże Narodzenie
:
Rozumiem, że na Gwiazdkę uwędziłeś tego bernardyna
sylwek napisał/a: |
wtedy to bernardyn sąsiada zeżarł 3 kilo szynki ,którą przygotowałem do wędzenia na Boże Narodzenie |
Rozumiem, że na Gwiazdkę uwędziłeś tego bernardyna
:
Odpowiedz do tematu
Tomek, nie ,uciekł był maszkaron,, a później mu wybaczyłem ,właściwie Jej .bo Ona Bela sie zwała.