Odpowiedz do tematu
: Szukam diverowatego automatu do 600 zł.
Jako że wszystko wskazuje że prawdopodobnie dostanę zwrot kasy od kolegi który załatwiał mi orienta (po długim szukaniu i czekaniu 5 tyg jeśli sklep nie odezwie się do końca miesiąca-czyli tydzień, kasa wraca do mnie) To pytam o jakieś interesujące propozycje czegoś diverowatego, nie błekitnego (po protu jedyne kolorki jakie znoszę na tarczy to czerń, bezel ewentualnie mógłby być pomarańczowy) na dobrej bransolecie, w rozmiarze raczej nie przekraczającym 45mm, fajnie by było gdyby dekiel był przeszklony (ale to niekonieczny bajer) WR tak przynajmniej 100m lub więcej.
:
Ostatnio zmieniony przez maciek 2012-02-22, 13:28, w całości zmieniany 2 razy
Orient big mako/wycieczkowicz.
Ostatnio zmieniony przez maciek 2012-02-22, 13:28, w całości zmieniany 2 razy
:
Do 600zł dostaniesz Seiko Monstera (ma akurat czarną lub pomarańczową tarczę) na bransolecie jeśli dobrze zapolujesz i to w Polsce, bez komplikacji
:
...fakt, to oriencisko przy bliższym spotakniu zyskuje 100% więcej niż na zdjęciach (a przeca na zdjęciach wygląda malinowo)
:
Potwierdzam, wiem bo mam. milion dolców może być nawet zbyt małą wartością aby ocenić ten zegarek. Big Mako jest zegarkiem kompletnym
Maxio napisał/a: |
...fakt, to oriencisko przy bliższym spotakniu zyskuje 100% więcej niż na zdjęciach (a przeca na zdjęciach wygląda malinowo) |
Potwierdzam, wiem bo mam. milion dolców może być nawet zbyt małą wartością aby ocenić ten zegarek. Big Mako jest zegarkiem kompletnym
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Albo SKX w wersji Pepsi.
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
A widział ktoś z was gdzieś dostępnego big mako z pomarańczowym bezelem (cem75004b ) Podobno jest tylko w stanach Niby na miejscu jest koleżanka (wymiana studencka) mógłbym ją podpytać czy by się nie rozejrzała.
:
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2012-02-22, 14:53, w całości zmieniany 1 raz
Jest na Island Watch http://www.longislandwatc...t_Watches-3.htm
Kosztuje $149 plus szip.
i w Orient USA, ale tu cena jest zbójecka, nawet po odliczeniu tych 30% discountu http://orientwatchusa.com/cem75004b
Kosztuje $149 plus szip.
i w Orient USA, ale tu cena jest zbójecka, nawet po odliczeniu tych 30% discountu http://orientwatchusa.com/cem75004b
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2012-02-22, 14:53, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez thewickerman88 2012-02-22, 15:03, w całości zmieniany 2 razy
A da się gdzieś znaleźć sam bezel i zrobić podmianę?
Ostatnio zmieniony przez thewickerman88 2012-02-22, 15:03, w całości zmieniany 2 razy
:
bierz niebieskiego i nie kombinuj. Gwarantuję, że się posikasz jak wyjmiesz go z pudełka.
:
szczęście ,że jest water resistant ,bo by się zapocił
maciek napisał/a: |
bierz niebieskiego i nie kombinuj. Gwarantuję, że się posikasz jak wyjmiesz go z pudełka. |
szczęście ,że jest water resistant ,bo by się zapocił
:
Jeszcze nie widziałem jak zegarek się zapaca na żółto
To moze być ciekawe
sylwek napisał/a: | ||
szczęście ,że jest water resistant ,bo by się zapocił |
Jeszcze nie widziałem jak zegarek się zapaca na żółto
To moze być ciekawe
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Remik, a ryszawe w środku widział melepeta jeden tu dzis był ale tamtemu ponoć koronka sie była obluzowała
:
o co chodzi? Komuś serio zaparował mako?
Odpowiedz do tematu
sylwek napisał/a: |
Remik, a ryszawe w środku widział melepeta jeden tu dzis był ale tamtemu ponoć koronka sie była obluzowała |
o co chodzi? Komuś serio zaparował mako?