Pomoc w wyborze zegarka - pamiątka po studiach
Odpowiedz do tematu

:
Tylko nie każdy będzie się dobrze układał...

:
Bez przesady...po pół milimetra na stronę :)
To musiałby być wyjątkowo sztywny...

:
Cytat:
To musiałby być wyjątkowo sztywny...

Mój ML chrono ma 21 mm - jak pasek jest dość gruby i sztywny, to się tak dziko marszczy i słabo to wygląda :-(

:
Santino napisał/a:
dość gruby i sztywny

Wtedy tak, miałem to w seiko sbdm007.
Też miał 21 w uszach i 22mm sztywny i gruby łamał się, krzywił jakoś...
Ale w miarę niegruby i miękki pasek się ułoży :)

:
Cezar napisał/a:
Ale w miarę niegruby i miękki pasek się ułoży

A to na pewno!
Ja się wprawdzie poddałem i kupiłem oryginalny 21 mm.
Młody wtedy byłem i głupi ;-)

:
A żyletki w domu nie ma , żeby ciachnąć przy samych uszach heee - ten założony to 22 i leciutko obcięty.

:
suchotnik7 napisał/a:
No właśnie, widziałem już kilka zegarków, które mają w uszach 21 mm. Bransolety 22mm odpadają ale pasek 22mm powinien chyba bez większych problemów wejść?

Jak najbardziej wejdzie pasek 22mm w 21mm uszy. Tu w moim pierwszym Seiko właśnie 22mm carbon wciśnięty w uszy o rozstawie 21mm. Nawet się tego nie zauważa.

Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2012-02-23, 11:10, w całości zmieniany 1 raz
Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
:
Nie wiem czy tak mogę spamować w swoim wątku ale chciałbym się poradzić Was więc przynajmniej dział dobry :smile:

otóż w innym temacie mahlo podał sklep gdzie ujrzałem dostępną białą mewkę na którą ostatnio się napaliłem jak reksio na szynkę.
machlo napisał/a:

...
albo tu (wygląda na tego samego sprzedawcę):
http://www.good-stuffs.co...atch-_p_47.html
...

Jeszcze młody i naiwny jestem to kliknąłem. Dzisiaj dostałem maila, że jednak nie jest dostępna i muszę czekać z tydzień albo dwa. :mad: Jednak jeśli nie chcę to zwrócą mi kasę w 100%. Pisać by zwracali czy raczej nigdzie się nie pojawi i spokojnie poczekać?

Czekać czy nie czekać, oto jest pytanie.

Ostatnio zmieniony przez Majkel 2012-02-23, 15:15, w całości zmieniany 1 raz
:
Ja bym poczekał jak już kliknięta.

Bo później w frustrację można wpaść, szukając ponownie. A to nie mają, a to się nie odzywają...

FORZA Robert!
RK WRT
:
Poczekać z tydzień bym radził, dłużej to serducha w naszym wieku mogą nie wytrzymać :)

Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
symela
[Usunięty]
:
wczoraj widziałem na yoybuy.com, mewkę M 177S-21 za 86,08 dolków

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum