Pilot, Diver lub coś innego 42-45mm
Odpowiedz do tematu

:
MichalKrk, witaj na forum ;-)

Chciałem zauważyć że portugalczyk nie ma daty. Poza tym to chyba najlepszy wybór na początek przygody z chińczykami. Wielu z nas tak zaczęło i miej świadomość, że to wciąga ;-)
Panda jest równie zajebongo i ma zupełnie inny klimat. Nie można wskazać który lepszy - trzeba mieć oba. Najlepiej zamówić jedną przesyłką to się zaoszczędzi 4$ na kosztach wysyłkie ;-)
Jeśli używasz PayPala to klikaj śmiało u któregoś z majfrendów.
Tu poczytaj o sprzedawcach http://www.chinawatches.pl/viewforum.php?f=22
Bez czytania możesz śmiało klikać u dajiwatch, wenping, manbushije czy parishop
I się dużo nie zastanawiaj - 220 zł to nie majątek, a jakby co - puścisz na bazarku.

Działaj, działaj! ;-)

Segoy
:
Przekonaliscie mnie chyba do tego portugalczyka :) dzieki wielkie i wybaczcie mi moja niewiedze na temat blizniakow - myslalem, ze to forumowe...

Btw. Ponawiam pytanie - ktos z Krk ma portugalczyka zebym mogl go "pomacac" przed zakupem? Oczywiscie zegarek a nie uzytkownika forum :D no.... Chyba, ze znajdzie sie jakas atrakcyjna forumowiczka z portugalczykiem to moge rozwazyc rowniez druga opcje :D

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
maciek
[Usunięty]
:
MichalKrk napisał/a:
Przekonaliscie mnie chyba do tego portugalczyka :) dzieki wielkie i wybaczcie mi moja niewiedze na temat blizniakow - myslalem, ze to forumowe...

mówiłem Maxio, no mówiłem. :mrgreen:

dobry wybór, kupuj bez macania, będziesz zadowolony. :wink:

:
Pewnie mnie zjecie za to pytanie... Mial ktos do czynienia z tymi wspanialymi chinskimi automatami firmy Debor, ktorych jest ogrom na alledrogo?

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
maciek
[Usunięty]
:
MichalKrk napisał/a:
Pewnie mnie zjecie za to pytanie... Mial ktos do czynienia z tymi wspanialymi chinskimi automatami firmy Debor, ktorych jest ogrom na alledrogo?

hę? :mrgreen:

:
MichalKrk napisał/a:
...wspanialymi chinskimi automatami firmy Debor, ktorych jest ogrom na alledrogo?

:shock: Nie idź tą drogą...

"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."

Jan Oborniak
:
Nie chcę, pytam z czystej ciekawosci :)

maciek
[Usunięty]
:
MichalKrk napisał/a:
Nie chcę, pytam z czystej ciekawosci :)

a daj jakąś linę.

:
http://outlet.allegro.pl/...122318525.html. chocby cos takiego, a zegarkow tej "marki" na alle jest mnostwo

maciek
[Usunięty]
:
coś ta linka nie za bardzo. :wink:

dobra, znalazłem... i pożałowałem. :twisted: :twisted: Takie zegarki na zatoce są od 0,01$. :wink:

Ostatnio zmieniony przez maciek 2012-02-24, 11:51, w całości zmieniany 2 razy
:
maciek napisał/a:
coś ta linka nie za bardzo. :wink:

dobra, znalazłem... i pożałowałem. :twisted: :twisted:

Czemu, a taki Sportowy Bardzo Męski Debor Carbon Look (Skywalker) Pancerny (z psem) się kumotru nie podoba? http://allegro.pl/sportow...2151654449.html

maciek
[Usunięty]
:
:shock: :mrgreen:

najlepsze jest: Material - tungsten steel. :lol:

:
Rozumiem, ze to z zegarkami o ktorych sie mowi na forum nie ma nic wspolnego? :)

maciek
[Usunięty]
:
MichalKrk napisał/a:
Rozumiem, ze to z zegarkami o ktorych sie mowi na forum nie ma nic wspolnego? :)

bingo. :wink:

:
nic

Segoy
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum